Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Naim Uniti Star

a
Adaugat de contact@noiz.ro (11:04 ; 01 Sep, 40 vizite)
 

Player All-in-One cu amplificator high end Naim Uniti Star

Indiciul este in nume: acest sistem este vedeta spectacolului. Cu o multime de functii si capacitatea de a reda, extrage, stoca si servi colectia dvs. de muzica pretioasa, Uniti Star ofera posibilitati infinite.

Transmiteti muzica la rezolutie inalta, redati sau extrageti CD-urile, ascultati posturile de radio preferate, accesati o lume a muzicii cu ajutorul unei serii de servicii de streaming si imbunatatiti in mod spectaculos calitatea audio a televizorului sau a consolei de jocuri. Gata de a merge practic cu orice configuratie de difuzoare, Uniti Star va va face sa va redescoperiti intreaga colectie de muzica cu un sunet profund si captivant.

Specificatii Naim Uniti Star:

Intrari audio: 2x TOSLink optic (pana la 24bit/96kHz), 2x RCA coaxial (pana la 24bit/192kHz, DoP 64Fs), 1x BNC (pana la 192kHz, DoP 64Fs), 1x HDMI ARC, 1x RCA, 1x DIN cu 5 pini, 2x mufa USB tip A (fata si spate), 1x card SD
Iesiri audio: 1x amplificator de putere stereo, 1x iesire RCA sub/pre, 1x mufa pentru casti de 3,5 mm
dimensiuni produs: 95 x 432 x 265 mm
greutate neta: 13.00 kg

  • Pret 20.999 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.