Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Casti in ear wireless Jays a-Five

a
Adaugat de contact@noiz.ro (11:24 ; 01 Sep, 38 vizite)
 

Casti in ear Jays a-Five wireless  - asculta melodiile tale preferate non-stop timp de 10 ore. Este suficient pentru a dura cele mai lungi zile de lucru si calatorii. Proiectat pentru iubitorul de bas care apreciaza un sunet mai greu. Carcasa se potriveste unui set de drivere puternice de 8 mm pentru a oferi o performanta de bas bogata si masiva, potrivita pentru majoritatea genurilor muzicale.

Ca parte a seriei a, a-Five este fabricat din aluminiu usor, cu functionalitatea de a rezista uzurii de zi cu zi. Carcasa din aluminiu este finisata cu o placa de decal din otel inoxidabil cu gauri taiate cu laser care functioneaza ca porturi de bas reglate pentru a sustine performanta de bas deja masiva.

Controlul cu trei butoane combinat cu microfonul MEMS integrat ofera o gama larga de functii pentru a va face experienta de ascultare cat mai fluida posibil. Fara a fi nevoie sa atinga telefonul, o singura apasare a unui buton va permite sa sariti peste melodii, sa reglati volumul, sa raspundeti si sa refuzati apeluri telefonice.

Carcasa mica din aluminiu usor necesita o potrivire suplimentara mai stransa mai adanc in ureche. Crearea unui sunet mai izolat, inchiderea zgomotelor deranjante. Optimizati-va confortul cu trei seturi de varfuri de urechi din silicon diferite. Alegeti dimensiunea preferata pentru a obtine cea mai buna experienta de ascultare.
Specificatii Casti in ear wireless Jays a-Five:

Tip: Casti intraauriculare
Drivere: 8 mm
Tip driver: dinamic
Impedanta driver: 16 ohmi
Sensibilitatea soferului: 85 dB
Raspuns in frecventa: 20 - 20 kHz
Conectivitate wireless: Bluetooth® 4.1
Codec wireless: SBC
Raza de actiune Bluetooth: 10 m
Compatibil cu: iOS, Android
Comenzi integrate: butoane de control
Microfon: Microfon MEMS
Timp de joaca: 10 ore de joaca
Timp de reincarcare: 2 ore
Timp de asteptare: 100 de ore

  • Pret 49 RON
  • Sectiune Audio
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.