Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Polk Audio Signature S50EWT

a
Adaugat de contact@noiz.ro (11:24 ; 01 Sep, 36 vizite)
 

Boxele Polk Audio Signature S50EWT sunt ideale pentru a fi folosite pentru configuratii home theater sau stereo. Construite pentru a aduce experienta teatrala cu sunet surround in confortul sufrageriei dumneavoastra, seria Polk Signature continua traditia Polk de Hi-Fi american. Sunt certificate Hi-Res si folosesc tehnologiile Dynamic Balance si Power Port bass enhancing, ceea ce inseamna un efect vizibil imbunatatit asupra bass-ului.

Tweeterul Terylene de inalta rezolutie aduce un sunet cristalin si raspuns de inalta frecventa, capabil sa reproduca fisiere audio de ultima generatie. Redarea dinamica si imbunatatita a frecventelor medii se datoreaza difuzorului mid/woofer cu con din mica-polipropilena. Asta inseamna sunete clare si bass distinct. La toate acestea se adauga si o masca anti-difractie, precum si o precizie extraordinara a cross-overului, intr-un design atragator si reinterpretat

Specificatii Polk Audio Signature S50EWT:

Raspuns in frecventa: 33 Hz → 40000 Hz
Greutate: 14.51 kg
Amplificare recomandata (wpc) 20-150
Diametru woofer 2 x 5.25" (13.34 cm)
Denumire model: Signature S50EWT
Culoare: Alb
Dimensiuni: 95 x 26.04 x 27.94 cm

Manual

Vezi toate produsele de la brandul Polk Audio

  • Pret 1.699 RON
  • Sectiune Audio
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.