Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  ELAC CONCENTRO S 507

a
Adaugat de contact@noiz.ro (11:32 ; 01 Sep, 60 vizite)
 

Boxe high end ELAC CONCENTRO S 507 - Incinte acustice floorstand bass-reflex cu 7 difuzoare pe 4 cai

Concentro este sinonim cu cea mai buna executie, design si sunet. Concentro S 507 pastreaza toate caracteristicile si beneficiile difuzoarelor Concentro mai mari, dar creeaza propriul impact vizual unic.

Exteriorul sau este o simbioza perfecta intre designul extravagant al lui Concentro si liniile curate ale seriei VELA. Forma de baza trapezoidala, deflectorul inconjurator si incinta usor inclinata se combina pentru a transmite un aspect natural, discret. Ansamblul de la baza izbitor realizeaza un efect de „toc inalt", dand un sentiment de eleganta si stabilitate. De altfel, garanteaza si o baza exceptional de solida.

Pasul inovator X-JET are un sasiu concentric construit in jurul unui nou tweeter JET 5c si a unui driver midrange cu membrana de aluminiu. Tehnologia patentata foloseste DCR-uri (Directivity Control Ring) interschimbabile pentru a adapta caracteristicile directionale in intervalul de frecventa medie la conditiile din zona de ascultare. Diferitele DCR-uri (trei DCR-uri din aluminiu sunt incluse ca standard) sunt folosite pentru a influenta relatia dintre sunetul direct si difuz in zona de ascultare. Patru woofer-uri puternice cu aprindere laterala cu raza lunga asigura performanta fara efort.

Configuratia speciala ICD (Impluse Compensated Design) garanteaza o reproducere conturata a basului, fara orice culoare din cauza vibratiilor mecanice nedorite. Mai simplu spus, Concentro S 507 va satisface cei mai exigenti ascultatori prin reproducerea perfecta a semnalelor audio pe intregul spectru de frecventa si la toate volumele.
Specificatii ELAC CONCENTRO S 507:

Tweeter : JET 5c folded ribbon;
Upper Midrange: 50 | 130mm con Aluminiu;
Lower Midrange: 180mm con AS-XR;
Woofer: 4 x 150mm con AS.
Caracteristici: Putere nominala 240W, Putere maxima 300W, Impedanta 4ohm,
Raspuns in frecventa 24-50000Hz (-6dB, in camera), Eficienta 88dB/1W/1m,
Dimensiuni 270x1220x380mm (latime x inaltime x adancime),
Finisaj negru sau alb piano gloss
Greutate 37kg/buc
Made in Germany
Garantie 36 luni

Vezi recomandari de Sisteme audio stereo

Inapoi la categoria Boxe de podea

Vezi toate boxele de la ELAC

Datorita dimensiunilor speciale ale acestui produs se vor aplica conditii diferite de transport !

Costul afisat al transportului este valabil doar in cazul asumarii de catre cumparator a raspunderii pentru integritatea livrarii si plata in avans
Recomandam transport special paletizat, care va fi calculat la cererea cumparatorului

  • Pret 59.280 RON
  • Sectiune Audio
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.