Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  WILSON Seven, alb

a
Adaugat de contact@noiz.ro (11:37 ; 01 Sep, 48 vizite)
 

Wilson Seven sunt cele mai mari boxe pasive din gama Digits. Este o boxa bass reflex versatila cu 3 cai, care va functiona bine cu sistemele stereo conventionale, cu sistemele amplificate cu streamere de fisiere si ca boxe frontale pentru sisteme 2.0, 2.1 sau alte sisteme home theater cu mai multe canale.

Caracteristicile si puterea acestor boxe sugereaza utilizarea in incaperi mai mari, unde isi vor dezvolta pe deplin capacitatile acustice.

Crossover-ul dezvoltat pentru aceasta matrice de drivere a fost asamblat intr-un sistem care asigura consistenta sunetului tuturor elementelor din aceasta constructie. Diafragmele a doua woofere de 6 ½" si a unui driver de bas mediu de 5 ½" sunt fabricate din celuloza cu o structura interna speciala.

Tweeter-urile, montate pe placi circulare negre care le fixeaza pe carcasa, sunt construite cu magneti puternici de neodim, caracteristici pentru driverele high-end. Structura mecanica a driverelor este un exemplu de maiestrie de inalta precizie si design avansat, calculat pentru a minimiza orice efect negativ asupra sunetului.

Doua porturi mari pentru bas sunt amplasate in partea din spate a cabinetului, chiar deasupra placii terminale pentru doua difuzoare. Aceasta solutie permite conectarea bi-wire. Au fost folosite piulite mari, usor de utilizat, orientate in sus, iar contactele lor sunt acoperite cu aur.

Incintele sunt realizate din panouri groase din MDF si au o forma caracteristica de trapez, cu un varf mai ingust, care corespunde latimii panoului din spate. Acest design confera un aspect mult mai usor boxei destul de inalte, iar stabilitatea este asigurata de baza, de asemenea de forma trapezoidala, care este conectata direct la carcasa.
Specificatii boxa WILSON Seven:

Constructie: Bass Reflex ventilat
Raspuns in frecventa dB : 40-20.000 Hz
Eficienta [2,83 V/1 ml : 91 dB
Impedanta: 4-8 ohmi
SPL maxim : 110 dB
Puterea recomandata a amplificatorului: 50-220 W
Frecventa de crossover : 700 Hz / 2.800 Hz
Tweeter: 1" cupola moale
Driver de mijloc/bas: 5½"
Woofer: 2 x 6½"
Terminalele difuzorului: placate cu aur, bi-cablare
dimensiuni produs: 215 x 1131 x 315 mm
greutate neta: 20.10 kg
cantitate minima: 2

  • Pret 2.299 RON
  • Sectiune Audio
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.