Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Cablu HDMI 2.1 0.6m AudioQuest Pearl

a
Adaugat de contact@noiz.ro (11:40 ; 01 Sep, 30 vizite)
 

Cablu HDMI 2.1 8K-10K AudioQuest Pearl 48Gbps, cu lungime 0.6m

Sunetul este pe primul loc. In timp ce rezolutia 8K si alte caracteristici convingatoare ale jocurilor si materialelor video care sunt acum cap de afis cand este vorba de tehnologia HDMI, cablurile de la AudioQuest din seria HDMI 48 Gbps seria Prioritate eARC ofera cel mai bun sunet pana acum.

Cu cat precizia este mai mare si toleranatele in procesul de productie sunt mai mici, toate acestea fiind necesare unui cablu HDMI pentru a putea suporta transferuri pana la 48 Gbps, inseamna ca ingredientele adevarate si incercate si tehnicile folosite au aceeasi importanta ca si panan acum.

Pearl 48 foloseste conductori de cupru de tip granulatie lunga de puritate mare care au fost controlati pe directie pentru cea mai eficienta dispare a zgomotului produs de frecvente radio.
Specificatii Cablu HDMI 2.1 0.6m AudioQuest Pearl:

48G - Cablurile HDMI AudioQuest “48" pot transfera pana la o rezolutie profesionala de 10K Ultra-HD
8K/10K - Cablurile HDMI AudioQuest 48Gbps au latimea de banda necesara pentru semnalele video cu rezolutii pana la 10K si rezolutii si rate de improspatare pana la 8K/60 si 4K/120
CONDUCTORI DIN CUPRU CU GRANULATIE LUNGA (HDMI) - In cablurile HDMI AudioQuest HDMI, conductori solizi din Curpu cu Granulatie Lunga
NIVELUL1 DISIPAREA ZGOMOTULUI: DIRECTIONABILITATE-CONTROLATA - Aceasta este fundatia pentru tehnologiile AudioQuest de dispare a zgomotului.
eARC: LGC + Nivel 1 Disipare zgomot - Pentru ca sunetul este important, conductorii eARC din seria de cabluri HDMI 48 de la AudioQuest primesc in mod egal aceeasi dragoste si afectiune, introducand aceleasi metale superioare, conductori controlati pe directie si tehnologii de disipare a sunetului ca si in cazul perechilor principale de date AV
Lungime 0.6m

Vezi si alte variante de Cablu HDMI

  • Pret 172 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.