Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  VIABLUE SC-2 Silver

a
Adaugat de contact@noiz.ro (11:47 ; 01 Sep, 36 vizite)
 

Pereche cabluri boxe high end cu conectori banana VIABLUE SC-2 Silver, cu lungime de 3m

Cablurile pentru incinte acustice VIABLUE™ au o combinatie de conductori litati placati cu Argint pentru reproducerea frecventelor inalte si o combinatie de conductori litati placati cu Staniu pentru reproducerea fara compromisuri a bass-ului in spectrul frecventelor joase. La capete, cablurile sunt terminate cu conectori placati cu Aur VIABLUE™ T6S Series.

Cablurile VIABLUE™ contribuie la obtinerea unei acustici transparente tridimensionale si a unei calitati exceptionale a sunetului in spectrul inaltelor. De asemenea bass-ul este curat si omogen pe intreaga traiectorie acustica. Tehnic, toata gama de frecvente este reprezentata curat si realist si reprodusa intr-o maniera liniara.

Pentru a optimiza sunetul diverselor categorii de frecvente, unii conductori sunt placati cu Argint pentru reproducerea acurata a inaltelor si alti conductori sunt din Cupru pur pentru accentuarea puternica a bass-ului.

Prin aceasta combinatie de conductori placati cu Argint si Staniu, cele mai fine detalii si stralucirea inaltelor precum si adancimea semnalelor cu frecvente joase din gama bass-ului sunt transportate in intregime si puternic reproduse de incintele acustice atasate.

Vezi si alte Cabluri de boxe 

Vezi Sisteme high end audio

  • Pret 1.789 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.