Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Polk Audio Atrium 100 Sub

a
Adaugat de contact@noiz.ro (11:57 ; 01 Sep, 45 vizite)
 

Subwoofer de exterior Polk Audio Atrium 100 Sub - performanta basului pentru sarcini grele si durabilitatea intensa pentru toate conditiile meteorologice se combina pentru a oferi un impact la nivelul basului in aer liber sau in zonele de tranzitie ale casei dvs.

Sub10 este complementul perfect pentru un set de Sat30 si completeaza sistemul cu performanta dinamica completa a unui sistem audio de ultima generatie.

Specificatii Polk Audio Atrium 100 Sub:

Subwoofer 200 de wati cu declansare descendenta ofera, in mod literal, un bas tremurand.
Tehnologia masiva a driverului Dynamic Balance cu long throw de 10 inci elimina distorsiunea pentru un bas mai profund si mai curat chiar si la un volum mai mare
Designul dual al bobinei vocale de 2 inci reproduce basul de pe ambele canale stereo, producand mai multa putere la frecventele inferioare cu ajutorul tehnologiei de cuplare capacitiva.
Gazduit intr-o carcasa din rasina ideala din punct de vedere acustic
Mulat si sigilat si certificat pentru protectia maritima, garantia noastra de ani de performanta in aer liber, rezistenta la intemperii.
dimensiuni produs: 406 x 279 x 0 mm
greutate neta: 7.26 kg

Link producator

Vezi toate produsele de la brandul Polk Audio

  • Pret 2.199 RON
  • Sectiune Audio
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.