Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Solutie reconditionare discuri vinil Winyl Advanced Cleaning Gel

a
Adaugat de contact@noiz.ro (12:04 ; 01 Sep, 34 vizite)
 

Solutie reconditionare discuri vinil Winyl Advanced Cleaning Gel - o formula dezvoltata de chimisti si colectionari de inregistrari pentru a oferi o curatare de calitate exceptionala pentru a asigura cel mai bun sunet. Functioneaza ca o masca faciala care scoate clicuri si apare. Winyl Gel este cel mai bun produs de curatare pentru a ajunge adanc in interiorul canelurii, prinzand si extragand murdaria microscopica.

Rezultate: Winyl Gel indeparteaza murdaria care provoaca zgomote enervante, imbunatatind scena sonora de la redarea LP, oferind o experienta de ascultare clara si fidela. Indeparteaza electricitatea statica suparatoare acumulata pe suprafata de inregistrare.

Sistemul de curatare cu gel este mai eficient decat masinile de curatare umeda cu vid pentru foarte murdarie si inregistrari vechi. Cu Winyl Gel puteti restabili sunetul original al discurilor dvs. de vinil.

Cand sa-l folositi?

Este recomandat sa fie utilizat atunci cand curatatorii obisnuiti nu functioneaza, pentru inregistrarile vechi cu murdarie incrustata, pentru clientii audiofili care au nevoie de cele mai bune rezultate, pentru inregistrarile valoroase de la mana a doua si pentru utilizatorii exigenti care doresc sa isi pastreze colectia de discuri in stare excelenta.
Mod de folosire solutie reconditionare discuri vinil Winyl Advanced Cleaning Gel:

Utilizati seringa pentru a elibera doza recomandata.
Nu puneti gelul pe marginea inregistrarii sau pe eticheta centrala.
Aplicati o usoara presiune pentru a distribui uniform gelul in jurul inregistrarii, pentru a asigura penetrarea in canelura.
Asigurati-va ca Gelul este intins uniform. Evitati zonele cu prea mult sau prea putin produs.
Verificati daca filmul este complet uscat inainte de a decola.
Indepartati incet filmul. Fiecare borcan de 500 ml. vine livrat cu o pereche de seringi pentru aplicarea Gelului la Single si LP si instructiunile in 4 limbi.
Fabricat in Spania

  • Pret 99 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.