Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Receiver microfoane Audioconferinta Wireless 2.4GHz DSPPA D6801

a
Adaugat de contact@noiz.ro (12:17 ; 01 Sep, 43 vizite)
 

D6801 este un receiver pentru sistem microfoane de conferinte wireless digital 2.4G host. Acest produs transmite sunet si semnale de control adopta procesarea de frecventa universala de 2.4GHz, poate suporta 255 de unitati de utilizat pe un controler gazda. Si are functia de detectare automata a interferentelor. Cand se gaseste un semnal de interferenta, acesta poate aloca o alta frecventa pentru a evita semnalul de interferenta.

S-a folosit tehnologia ADFHSS matura de 2,4 GHz pentru a creste securitatea. Exista 4 moduri de conferinta : first-in first-out (FIFO), limitarea vorbirii, numai presedinte, modul de vorbire limitat in timp. Vorbitorii permit cel mult 4 persoane. Presedinte unitate 1-4 persoane, unitate delegata 1-4 persoane). D6801 are functia de urmarire video atunci cand va conectati la camera, exista 4 moduri de intrare a semnalului video si 2 moduri de iesire a semnalului video. Ecranul LCD cu dimensiuni mari de 240 * 128 puncte arata starea de lucru.
Specificatii Receiver microfoane Audioconferinta Wireless 2.4GHz DSPPA D6801:

Adoptati procesarea de frecventa universala de 2,4 GHz, sustineti conexiunea de 255 unitati
Functia de detectare automata a interferentelor
3 termeni de iesire audio. XLR, RCA si mufa 6.3
4 moduri de conferinta : first-in first-out (FIFO), limitarea vorbirii, numai presedinte, modul de vorbire limitat in timp
Functie de urmarire video, 4 intrari de semnal video si 2 iesiri de semnal video
Ecranul LCD cu dimensiuni mari de 240 * 128 puncte arata starea de lucru

Link catre producator

  • Pret 8.980 RON
  • Sectiune Audio
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.