Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Denon RCD-N10, Receiver Stereo

a
Adaugat de contact@noiz.ro (12:19 ; 01 Sep, 38 vizite)
 

Receiver-ul RCD-N10 de la Denon se bazeaza pe succesul celor patru iteratii anterioare ale CEOL, cu compatibilitate vocala Amazon Alexa si tehnologie HEOS, care permite o redare fara intreruperi in toata casa.

Streamingul de muzica de inalta definitie nu poate fi mai simplu, cu o multitudine de optiuni de la NAS (Network Attached Storage), computere, dispozitive mobile si internet, prin Wi-Fi, Ethernet, Airplay 2, Bluetooth® si umilul USB. De asemenea, CEOL suporta o gama larga de servicii de streaming de muzica, precum Spotify si Tidal, plus radio pe internet si radio FM/AM. Fara a uita mediile fizice, exista si un CD player incorporat.

Cu un design minimalist uimitor in prim plan, CEOL N10 incorporeaza linii geometrice simpliste cu tehnologie de ultima ora. In centrul atentiei se afla panoul de control sensibil la atingere, iluminat, recent dezvoltat, care impodobeste partea superioara a unitatii. Acesta permite un control intuitiv si rapid, fara a intrerupe finisajul elegant. Nou pentru aceasta serie, sistemul CEOL este acum disponibil si in gri elegant, precum si in alb elocvent si negru indraznet. Afisajul OLED imbunatatit adauga.
Specificatii receiver Denon RCD-N10:

Design sofisticat si elegant, cu o amprenta la sol minima
CD player (WMA sau MP3), tuner AM/FM si port USB
Conectivitate de retea Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay 2 si HEOS
Transmiteti muzica in mod wireless de la cele mai cunoscute servicii muzicale
Compatibilitate vocala cu Amazon Alexa
Doua intrari optice
Compatibil cu televizorul, cu senzor de intrare pentru intrarile optice pentru a porni automat atunci cand televizorul este pornit, functie de invatare in infrarosu (IR) pentru telecomanda televizorului
Solutie audio pentru intreaga casa HEOS
Panou superior durabil, cu strat dublu, rezistent la zgarieturi
dimensiuni produs: 280 x 108 x 305 mm
greutate neta: 3.40 kg

Vezi si alte Receivere hi-fi

Vezi produsele de la brandul DENON

  • Pret 2.895 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.