Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Display LED Conferinta 86 inch cu touch, 4K, Business/ Educational, cu Android, DONVIEW

a
Adaugat de contact@noiz.ro (12:22 ; 01 Sep, 37 vizite)
 

Display LED 86 inch cu touch, 4K, Business/ Educational, cu Android, DONVIEW DS-86IWMS-L05A, pentru conferinta si scoala online

Cu aceast display LED pentru conferinta interactiv si suita software integrata se permite conectarea partenerilor educationali in timp real, utilizand multiple platforme dedicate precum Zoom Meetings, Google Meet, Google Classroom, Microsoft Teams, Blue Jeans, Cisco Webex Meetings, Join.me, Zoho Meetings, Skype for business, GoToMeeting, Starleaf sau orice alta aplicatie de invatamant la distanta sau videoconferinta, participantii putand sa interactioneze cu continutul lectiei si sa continue comunicarea eficienta cu colegi, prieteni sau colaboratori.

Diplay-urile cu touch Donview din seria L05 sunt proiectate pentru piata conferintelor de inalta calitate. Dislpay-urile ofera un aspect elegant si la moda, cu rame subtiri, conectivitate wireless, soft pentru screen mirroring si optional camera web. Cu display-urile Donview din seria L05 beneficiati de o mai mare acuratete la atingere si o excelenta eficienta in experientele de meeting.
Ce diferentiaza Display-urile Donview din seria L05
Experienta de vizionare inegalabila

Prin eliminarea reflectarii interne intre sticla de suprafata si panoul LCD, display-ul din seria Donview L05 ofera un contrast mai ridicat si un unghi de vizualizare mai larg, ceea ce ii permite sa fie vazut chiar si din coltul camerei.

Precizie tactila imbunatatita + scriere cu 20 de puncte simultan

Lipirea optica reduce paralaxia prin inlaturarea spatiului de aer pentru a va oferi o atingere mai exacta si a va aduce o experienta de scriere perfecta, naturala si lina, combinata cu stiloul ultra-subtire Donview. Cele pana la 20 de puncte simultane de scriere / atingere aduc colaborarea echipei tale la un nivel superior.

Mai mult design si mai putina greutate

Revolutia in cadrul ramei ultra-inguste va ofera o imagine de produs mai frumoasa, iar datorita adezivului intarit aplicat in lipirea optica, sticla de suprafata a panoului tactil seria Donview L05 este mai subtire ca niciodata, ceea ce inseamna mai putina greutate pentru transport si mai putin efort de manipulare.

Camera web optionala

Designul unic al portului USB din partea de sus a spatelui panoului permite conectarea usoara cu camera web intr-un mod usor de utilizat si ordonat. Solutie mai buna, experienta vizuala excelenta!

Configuratii superioare

4G RAM + 32G ROM de la Android 8.0, capabil sa raspunda repede si sa descarce fisiere de pe Google Play.

Soft puternic si interactiv

Seria L05 este prevazuta de suita de software interactive Donview, inclusiv serverul DonviewBoard, DonviewShare, serverul TouchScreenCast si multe altele.  Software minunat, prezentare excelenta!

18+ optiuni de limba
instrumente de adnotare convenabile, disponibile cu versiunile Windows si Android

Durabilitate sporita

Tehnologia avansata de lipire optica face ca sticla de afisare si celula LCD sa fie mai rezistente la impact, ceea ce, fara indoiala, este un beneficiu semnificativ pentru ingrijorarea cu privire la siguranta.

Protectie maxima impotriva prafului si a umezelii

Eliminarea decalajului de aer dintre sticla de suprafata si celula LCD impiedica patrunderea prafului si a umiditatii. Aceasta prelungeste eficient durata de viata a display-ului.

Ca masura de prevenire a raspandirii virusului SARS-CoV-2, se recomanda igienizarea suprafetelor si a markerelor cu solutie dezinfectanta (ex. solutie pentru igienizarea mainilor pulverizata pe o carpa moale care sa nu zgarie suprafata).

Specificatii tehnice:



Parametri
Model
DS-65IWMS-L05A
DS-75IWMS-L05A
DS-86IWMS-L05A


Dimensiune
65 inch
75 inch
86 inch


Tip
a-Si TFT-LCD
a-Si TFT-LCD
a-Si TFT-LCD


Aspect Ratio
16:9
16:9
16:9


Backlight
LED
LED
LED


Rezolutie
3840 x 2160
3840 x 2160
3840 x 2160


Frecventa refresh
60Hz
60Hz
60Hz


Luminozitate
400nits
400nits
400nits


Contrast Ratio
5000:1
4000:1
4000:1


Unghi de vizualizare
178°
178°
178°


Panou Sticla
Sticla temperata, anti-zgariere AG (anti-glare), reflectivitate < 1%, 3mm grosime, Mhos 7; Lipire optica, fara goluri de aer


Timpul mediu de buna functionare
≥120,000 ore


Difuzoare interne
20W*2


Touch
Puncte de atingere
32-puncte atingere, 20- puncte scriere


Acuratetea atingerii
Minimul obiectului de touch: 1mm Timp de raspuns/ viteza: o singura atingere

  • Pret 16.999 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.