Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  JBL Tune 600BTNC - Negru

a
Adaugat de contact@noiz.ro (12:27 ; 01 Sep, 40 vizite)
 

Casti audio On-ear JBL Tune 600BTNC cu Active Noise Cancelling, Wireless, Bluetooth, Pure Bass Sound, Hands-free Call, 22H

Va prezentam castile JBL TUNE600BTNC cu eliminare activa a zgomotului, fara fir, o solutie usoara si compacta, pliabila, pentru utilizare zilnica. JBL TUNE600BTNC are drivere JBL de 32 mm care ajuta la livrarea sunetului JBL Pure Bass. Sunet care poate fi ascultat fara zgomot inutil pana la 12 ore fara fir si poate fi reincarcat complet in doar 2 ore.

Datorita cablului suplimentar detasabil,va puteti bucura de muzica la nesfarsit in modul cu fir, cu sau fara anularea activa a zgomotului. Fabricate cu materiale durabile, JBL TUNE600BTNC va permite sa va conectati rapid datorita butoanelor de pe casti care permit gestionarea usoara a apelurilor si a muzicii cu hands free.


Sunet JBL Pure BassĀ 

De peste 70 de ani, JBL a proiectat sunetul precis, impresionant, gasit in locatiile mari din intreaga lume. Aceste casti reproduc acelasi sunet JBL, emitand basul profund cat si puternic.


JBL Tune 600BTNC - Streaming wireless Bluetooth

Transmiteti fara fir sunet de inalta calitate de pe smartphone sau tableta fara cabluri dezordonate.



Durata de viata a bateriei de 12 ore cu BT + NC pornit | 2h timp de reincarcare

Ascultati fara fir timp de 12 ore cu eliminarea activa a zgomotului pentru distractie de lunga durata. Reincarcati bateria rapid in 2 ore.

Apeluri hands-free

Controlati-va cu usurinta sunetul si gestionati apelurile de la casti cu telecomanda convenabila cu trei butoane si microfon.

Design usor si pliabil

Materialele usoare le fac confortabile pe urechi, iar constructia robusta asigura plierea castilor perfecta si sigura de-a lungul anilor.


Link catre producator.


SPECIFICATII TEHNICE




Conectare Sursa
Wireless


Mod Constructie
Casti deschise


Destinatie
Casti Audio - Fashion & Streetwear
Casti Bluetooth & Wireless
Casti pentru telefon (cu microfon)
Casti Travel


True wireless
NU


Contact cu urechea
On Ear (supra-aurale)


Active Noise Cancelling
NU

  • Pret 349 RON
  • Sectiune Audio
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.