Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Mini Videoproiector BENQ GV1

a
Adaugat de contact@noiz.ro (12:34 ; 01 Sep, 33 vizite)
 

Mini Videoproiector LED UltraPortabil BenQ GV1, 200 Ansi, 100.000:1 Contrast, Wireless Dual-Band (2.4G/5G) si hotspot direct, Bluetooth si USB Type-C. Porneste si ia cu tine pretutindeni, la munca sau in spatiul de joaca, proiectorul ultraportabil BenQ GV1 cu acumulator. Avand un design extrem de simplu, GV1 proiecteaza instant filme, clipuri, muzica si multe altele, cu ajutorul ultimelor tipuri de conectivitati : WiFi, Bluetooth si USB-CTM

LED cu lumina puternica, ce dureaza

Sursa de lumina LED a proiectorului GV1 are o durata de viata de pana la 30.000 ore. Adica ani intregi de divertisment audio-video. Puterea sursei de lumina LED, ii confera posibilitatea de a realiza proiectii mari, pana la o diagonala de 100 inch.

Mini Videoproiector cu mod de utilizare ca si o boxa portabila, ce se aude tare si clar - Printr-o simpla apasare pe buton, GV1 devine o boxa portabila, comandata prin bluetooth, ce aduce un sunet cu o claritate de cristal. Bucura-te, oriunde ai fi, de puterea conferita de incinta de sunet cu o putere de 5W, fara a folosi nici un cablu.
3 ore autonomie, pentru o vizualizare "pe nerasuflate", va confera timp suficient pentru a urmari un film lung, impreuna cu familia sau prietenii, pentru a urmari si chiar a juca un joc pe ecranul de dimensiuni mari.

Specificatii:



Nivelul de zgomot:
29dBA/28dBA


Accesorii:
Cablu de alimentare, Cablu USB-C, Geanta de transport, Telecomanda cu baterii


Ore de funtionare lampa:
20,000/30,000 hrs (Normal/Eco)


Dimensiuni videoproiector:
80mm x 155mm x 80mm


Raport distanta proiectie:
1.3-1.3


Consum energie:
24W(Max)/ 16.7W(Typical)/ 13.1W(Battery)/ 0.5W(Standby)


Part no videoproiector:
9H.JKL77.59E


Zoom optic videoproiector:
Fix


Functii importante:
Wireless Projection (for iOS/macOS, for Android™, for PC), USB-C™ DisplayPort and Reader, 15∘Tiling Lens and Auto Keystone, 3 Hours Battery, Bluetooth Speaker


Greutate:
708 Gr


Rezolutie: (pixeli)
854 x 480 (WVGA)


Luminozitate
200


Format imagine
16:9


AUDIO
DA


WiFi incorporat
DA



Link catre producator.

Vezi si alte Videoproiectoare

  • Pret 1.989 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.