Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Videoproiector EPSON EH-TW7000, 4K PRO-UHD, 3000 lumeni

a
Adaugat de contact@noiz.ro (13:33 ; 01 Sep, 37 vizite)
 

ofera functii avansate, la un pret accesibil. Va puteti bucura de cel mai recent continut 4K, la o calitate superioara a imaginii si cu o imagine de pana la 500". Alinierea imaginii se face fara efort, folosind deplasarea lentilei, zoom-ul optic si corectia trapezului. Bucurati-va de continut 4K si conectati dispozitivele de streaming, playerele Blu-ray, consolele de jocuri si multe altele cu ajutorul porturilor HDMI.



Imaginea completa
Experimentati culori luminoase si vibrante cu acest proiector PRO-UHD1 4K accesibil. Oferind o luminozitate pe alb de 3.000 de lumeni, la fel de ridicata precum cea pe culoare, proiectia are o luminozitate ridicata si culori intense. Raportul inalt de contrast de 40.000:1 ofera nuante intense de negru si umbre bine definite, in timp ce interpolarea cadrelor ofera imagini mai clare in scenele de actiune.



Experienta cinematografica
Bucurati-va de placerea divertismentului acasa cu o experienta cinematografica captivanta. Acest proiector poate afisa o imagine de pana la 500", poate reda continut 2D si 3D si dispune de tehnologie de anulare a zgomotelor. Deplasarea lentilei, zoom-ul si corectia trapezului garanteaza ca imaginea se afla exact acolo unde doriti.



Redati continut cu usurinta
Conectati si redati continut 4K1 prin simpla introducere a unui dispozitiv de streaming in spatele proiectorului, astfel incat acesta sa porneasca extrem de rapid. De asemenea, puteti afisa continut 4K1 conectand o consola de jocuri, un receiver, un player Blu-ray, o tableta sau alt dispozitiv la cele doua porturi HDMI. Conectati boxele portabile, wireless, prin Bluetooth.



Bucurati-va de pana la sapte ani de filme
Bucurati-va zilnic de o experienta cinematografica, pentru urmatorii sapte ani , multumita duratei de functionare incredibil de mari a lampii, care nu trebuie inlocuita des. Proiectoarele Epson sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor, de aceea, nu trebuie sa va faceti griji ca veti pierde vreun minut din filmul, jocul sau emisiunea preferata.





Ce se afla in spatele rezolutiei
Cu proiectoarele PRO-UHD 4K1 de la Epson, puteti beneficia de o abordare holistica a performantei imaginii, mult peste capacitatea de receptionare, procesare si proiectare a continutului 4K1. Imaginile excelente sunt rezultatul utilizarii combinate a tehnologiilor, incluzand luminozitatea la fel de mare pe alb si pe culoare, tehnologia 3LCD, controlul contrastului, HDR10 si procesarea culorilor.



Proiectii mai luminoase, mai vii
Luminozitatea pe alb nu poate oferi singura culorile realiste pe care le vedeti in viata de zi cu zi. Tehnologia 3LCD utilizata in proiectoarele Epson ofera o luminozitate pe alb si pe culoare de acelasi nivel (CLO), astfel incat sa puteti experimenta imagini vii si realiste.



Inovatii care conteaza
Proiectoarele Epson au o luminozitate pe culoare mult mai mare decat proiectoarele cu un cip DLP, multumita tehnologiei 3LCD. Prin urmare, proiectoarele Epson ofera culori de pana la de trei ori mai luminoase3, ceea ce inseamna imagini mai vii si mai colorate



Imagini fara intreruperi
Proiectoarele LED si cu 1 cip pot intampina „efectul curcubeu", care descrie modul in care anumite persoane pot vedea intreruperi la imaginile cu miscare rapida. Oferind imagini mai clare, proiectoarele Epson utilizeaza tehnologia 3LCD, care nu permite aparitia „efectului curcubeu" niciodata.


Caracteristici esentiale

PRO-UHD 4K1 pentru imagini exacte si clare: Urmariti continut 4K nativ si continut non-4K amplificat
Simplu de configurat, iar continutul poate fi accesat cu usurinta: Redati continut prin conectarea dispozitivelor la oricare dintre cele doua porturi HDMI
De inalta calitate si accesibil: Functii flexibile, care ofera o experienta 4K la un pret accesibil
Experienta cinematografica captivanta: Bucurati-va din plin de filme, sporturi si jocuri
Urmariti zilnic un film timp de 7 ani2: Durata de viata a lampii de 5.000 ore in modul economic


Link catre producator.


SPECIFICATII TEHNICE




Raport distanta proiectie:
1.32-2.15


Garantie:
24 Luni Retur in service, Lampa: 36 Luni sau 3.000 h


Consum energie:
368 Wati, 280 Wati (economic), 0,5 Wati (in Standby)


Part no videoproiector:
V11H961040


Zoom optic videoproiector:
1.62x


Greutate:
6,6 kg


Nivelul de zgomot:
Normal: 32 dB (A) - Economic: 24 dB (A)


Accesorii:
Aparat principal, Cablu alimentare, Telecomanda incl. baterii, Set de manuale de utilizare


Conexiuni (intrari/iesri):
USB 2.0 tip A (2x), USB 2.0 tip Mini-B, Intrare HDMI (2x), Iesire audio mini-jack stereo, Bluetooth


Ore de funtionare lampa:
3.500 h Viata utila, 5.000 h Viata utila (in modul economisire energie)


Dimensiuni videoproiector:
410‎ x 310 x 157 mm (Latime x Lungime x Inaltime)


Rezolutie: (pixeli)
4K


Luminozitate
3000


Tehnologie
3LCD


Format imagine
16:9


Functie speciala
HOME CINEMA


3D
DA


AUDIO
NU






DESCARCARI



Fisa tehnica
DESCARCA





Vezi si alte Videoproiectoare

  • Pret 4.989 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.