Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Casa 4 cam renovata Sp.Militar

a
Adaugat de ascendantus.x@yahoo.com (13:20 ; 07 Aug; Anunt EXPIRAT, 208 vizite)
 

Exterior: casa a fost anvelopata cu polistiren de 10cm, au fost modernizate burlanele, scara de intrare si tencuiala decorativa. Totodata, a fost refacuta complet canalizarea din curte. Canalizarea pâna la poarta fusese refacuta complet in anul 2010. S-a betonat curtea cu distantiere de expansiune si s-a reimprospatat hidroizolatia exterioara. A fost instalat un nou gard metalic, cu poarta pe role pentru a permite parcarea simultana a 3 autovehicule.

Interior: casa a avut parte de un facelift complet - zugraveala, 2 bai complete, usi, parchet, etc. Totodata s-a schimbat complet instalatia de apa pe tevi de cupru noi, si s-au instalat o noua centrala termica AAA++, un boiler de presiune (pentru a avea simultan apa calda in ambele bai) si noi conexiuni catre calorifere. Au fost schimbate unele dintre geamurile termopane, pastrându-se stilul si calitatea anterioare.

Imensa bucatarie de 20 de mp a fost reactualizata, dar nu a avut parte de modificari structurale.

  • Pret 320.000 €
  • Adresa Mircea Vulcanescu, Bucuresti
  • Suprafata 139
  • Nr. camere 4
  • Stadiul constructiei la cheie
  • An constructie 1928


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0729.060.321
a
a
Mircea Vulcanescu, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.