Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Casa de vacanta jud Dambovita

a
Adaugat de corina.butnariu@librabank.ro (15:36 ; 08 Mai; expira in 10 zile, 188 vizite)
 

Edificata intr-un spatiu generos, pe un teren in suprafata de 1500 mp, casa de tip P+M are la baza elemente naturale: piatra de rau si lemn. A fost construita si extinsa in perioada 2006-2010 pe fundatie de beton, pereti din BCA iar mansarda din lemn. Are o suprafata construita la sol de 77 mp si o suprafata desfasurata de 154 mp. La parter este un living luminos, bucataria, baia si un hol ce face legatura cu garajul exterior. Din bucatarie este acces pe terasa din piatra in suprafata de 35 mp. La etaj, panorama asupra dealurilor invecinate poate fi vazuta din cele 3 dormitoare, fiecare cu terasa si din foisorul cu tavan de sticla. Tot la etaj mai este o baie nefinalizata.
Finisajele interioare sunt realizate intr-o proportie avansata: gresie si faianta in baie si bucatarie, parchet laminat in living si podele de lemn la etaj, geamuri termopan si lemn. Se vinde semimobilata.
Utilitatile sunt: curent electric, apa (2 puturi) si fosa septica, incalzirea cu lemne.

  • Pret 69.000 €
  • Adresa judetul Dambovita
  • Suprafata 154
  • Nr. camere 4
  • Stadiul constructiei in constructie
  • An constructie 2010


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.