Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Efectuam excavatii

a
Adaugat de inchiriezutilajeconstructii@gmail.com (15:17 ; 25 Ian; expira in 29 de zile, 11 vizite)
 

Efectuam excavatii pentru hale industriale, hypermarket-uri, case si blocuri. Asiguram excavarea, evacuarea si transportul pamantului rezultat si al oricarui fel de deseu rezultat in urma lucrarilor de excavatie sau demolare.
Ne ocupam de stabilizarea solului si a fundatiilor, decopertari strat vegetal, nivelare si compactare teren, refacere trotuare, canalizari si alimentari cu apa, terasamente, terasari, taluzari, nivelari terenuri si profilari drumuri.
La cerere, putem asigura transportul si depozitarea balastului, materialelor de constructii, nisip, margaritar, pietris, piatra, refuz de ciur. Dispunem de utilaje de constructii specializate si asiguram o calitate superioara a lucrarilor intr-un timp foarte scurt la preturi competitive.Pentru detalii, comenzi si oferte personalizate ne puteti contacta la numarul 0730023999 https://inchiriezutilajeconstructii.ro

  • Pret 11 RON/buc
  • Adresa Mogosoaia, judetul Ilfov


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.