![]() |
Origine: Cauca, Colombia Procesare: Sugarcane Decaf Ferme: Centra Cooperativa del Cauca Altitudine: 16 2000m Varietietati: Castillo, Caturra MIX Profil de prajirie Omni (espresso, filtru sau ibric) Nivel de prajire , Mediu Scor cupping , 86 Sugarcane Decaf , decofeinizata in mod natural cu melasa din trestie de zahar. Decofeinizarea din trestie de zahar utilizeaza un compus natural, acetatul de etil (EA) pentru a decofeiniza cafeaua. EA utilizat in acest proces este derivat din melasa (un produs secundar al productiei de zahar). Fiind un produs natural, procesul este etichetat ca , decofeinizat in mod natural, . Boabele verzi de cafea sunt scufundate intr-un rezervor umplut cu apa si EA pentru a incepe procesul de decafeinizare. EA se leaga in mod natural de compusii cafelei, permitand sa apara decofeinizarea. Procesul dureaza aproximativ 24 de ore si elimina aproximativ 98-99% din cofeina, lasand o cafea usoara, fina, cu dulceata naturala si aciditate medie.
Contacteaza | |
![]() |
0742.294.600 |
![]() |
Bucuresti |