Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Apartament la mare mobilat

a
Adaugat de Anonim (17:23 ; 18 Nov; Anunt EXPIRAT, 202 vizite)
 

Apartamentul are suprafata de 42 mp, etaj 1/3, bloc izolat termic, scara cu interfon atat la intrare cat si la etaj. Este o locuinta destul de calduroasa iarna, blocul fiind anvelopat, iar interiorul placat cu rigips. Instalatie electrica si sanitara schimbata in 2015.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.

In bucatarie: plita pe inductie si cuptor electric, hota, frigider cu congelator, cuptor cu microunde, TV LCD pe care este posibil sa il lasam, , masina de spalat (ce nu a fost folosita prea mult pentru ca e apartament de vacanta doar), masa extensibila cu scaune, iar mobila de bucatarie este facuta pe comanda.

Camere sunt egale 16 mp fiecare. Una este facuta in stil englezesc si are canapea extensibila, biblioteca culoarea lemnului de cires, noptiera, TV, obiecte de decoratiune, AC, aspirator, iar cealalta camera este decorata in stil maritim cu decoratiuni specifice, tablouri pictate de catre mine, cat si decoratiuni home made, TV, AC, noptiere, pat extensibil si 2 dulapuri. Ambele camere au peretii pictati manual, specific temei.

Apartamentul are termopane, boiler electric de 100 L la baie, baia are faianta portocaliu cu albastru. Pe hol exista un pantofar.

Holul are lambriuri pe pereti, in camere pe jos este parchet, iar pe hol si bucatarie, pe jos avem gresie. Caldura prin centrala blocului, data prin calorifere. Caloriferele sunt montate in 2021. Cablu si internet wi-fi. Ideal atat pentru uz personal cat si pentru inchiriat pe perioada lunga sau perioada estivala. In bloc sunt multe cerinte pentru chirie pe termen lung. Cer seriozitate! Plata cash, nu se poate prin credit ipotecar deoarece au fost modificari executate (pereti adaugati si unire)

  • Pret 53.500 €
  • Adresa Mangalia, judetul Constanta
  • Nr. camere 2
  • Compartimentare decomandat
  • Etaj 1
  • An constructie 1979


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0730.014.082
a
Mangalia, judetul Constanta

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.