Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Apartament Baneasa

a
Adaugat de corina.butnariu@librabank.ro (14:32 ; 22 Mai; Anunt EXPIRAT, 320 vizite)
 

Propunem spre vanzare la licitatie, apartament compus din 5 camere, doua terase generoase si dependinte aferente, situat pe Str. Garlei nr. 24. Apartamentul este situat la ultimul etaj al unui imobil, construit in 2018, cu regim de inaltime S+P+5E+Pod. Apartamentul are o suprafata totala de 316,62 mp.
Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi de beton, plansee de beton si inchideri perimetrale din caramida/ BCA. Acoperisul este de tip sarpanta de lemn cu invelitoare din tabla.
Tamplaria exterioara este realizata din profile de PVC prevazute cu geam termoizolant, tamplaria interioara din lemn iar usa de la intrare este din metal.
Finisajele interioare sunt de calitate foarte buna si constau in pardoseli placate cu gresie in bai si parchet in camere si bucatarii. Peretii sunt placati cu faianta (in bai) sau cu zugraveli lavabile (in rest). Imobilul beneficiaza de toate utilitatile, iar la intrarea in bloc este instalat video-interfon.

  • Pret 614.500 €
  • Adresa Garlei, Bucuresti
  • Nr. camere 4+
  • Compartimentare decomandat
  • Etaj 6
  • An constructie 2018


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0754.054.641
0748.884.312
a
a
www.librabank.ro
a
Garlei, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.