Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Casa 120mp, teren 500mp,

a
Adaugat de trofinsimona@directproprietar.ro (16:44 ; 08 Ian; Anunt EXPIRAT, 181 vizite)
 

Casa constructie 2006, P+M, cu 4 camere si 500 teren mp situata in municipiul Iasi, cartierul Bucium intre Hanul „Trei sarmale" si „Plopii fara sot".
Casa are o amprenta la sol de 74 mp si 120 mp suprafata utila, distribuita egal pe fiecare nivel, respectiv câte 60 mp. La parter se afla: living, bucatarie, baie, dressing, camera depozitare, 2 holuri. La etaj se afla: 3 dormitoare, baie; hol; fiecare dormitor are propria iesire la terasa.
Casa este racordata la toate utilitatile, incalzirea fiind cu cetntrala termica pe gaz.
Este o casa cu amplasare exceptionala ca pozitionare, teren, priveliste. Ofera un spatiu placut, linistit ferit de zgomotele orasului si poluare si in acelasi timp este in apropierea mijloacelor de transport in comun, scoala, gradinita, stomatologie, policlinica Arcadia, cabinete veterinare, supermarket-uri (Auchan, Lidl, Carrefour, Pepco, Jisk, etc), sali de fitnes, piscine, restaurante, etc.
Detalii la telefon 0727361018.

  • Pret 179.000 €
  • Adresa Iasi
  • Suprafata 120
  • Nr. camere 4
  • Stadiul constructiei la cheie
  • An constructie 2006


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.