Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Apartament 2 cam si extindere

a
Adaugat de corina.butnariu@librabank.ro (14:07 ; 20 Mar; Anunt EXPIRAT, 171 vizite)
 

Imobilul, situat pe strada Pricazului, se afla la parterul unui bloc construit in 1980. Este compus din 2 camere si dependinte in suprafata utila de 23 mp si teren in suprafata de 18 mp pe care este edificata extinderea apartamentului, extindere care are o suprafata construita de 18 mp. Suprafata utila a imobilului dupa extindere este de 39.83 mp. Terenul este proprietatea municipalitatii Orastie si este concesionat pentru o perioada de 49 de ani pana in 2060.
Finisajele interioare constau in: pardoseli placate cu gresie, peretii acoperiti cu vopsea lavabila sau cu faianta, tamplaria interioara din lemn iar cea exterioara din PVC cu geam termopan. Usa de la intrarea este din PVC.
Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile edilitare: apa, curent electric, gaz, canalizare.
Imobilul este situat in zona mediana a orasului, in zona mixta formata in principal din blocuri de locuinte dar si unitati sanitare (in apropiere Spitalul Municipal), comerciale (supermarket Lidl) si de agrement.

  • Pret 22.500 €
  • Adresa Orastie, judetul Hunedoara
  • Nr. camere 2
  • Compartimentare decomandat
  • Etaj parter
  • An constructie 1980


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0748.884.312
0754.054.641
a
a
www.librabank.ro
a
Orastie, judetul Hunedoara

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.