Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Mini pian Kalimba

a
Adaugat de doctormoto (10:39 ; 16 Mar; expira in 21 de zile, 19 vizite)
 

Instrument muzical Kalimba - Pianul pentru deget este fabricat din mahon de inalta calitate, iar barele din otel de minereu fac o rezonanta mult mai buna, un timbru mai cald si un sunet mai durabil. Când atingeti tastele, puteti simti suprafata neteda si rotunda si vibratiile tastelor rezoneaza si puteti face muzica minunata.
♫ Usor de folosit - Cu brosura noastra de invatare kalimba, este usor de utilizat chiar si pentru persoanele fara talent muzical. Brosura introduce in detaliu metoda de utilizare si performanta a kalimba.
♫ Sunet minunat - Acest kalimba poate produce sunete frumoase, doar miscati degetul mare pentru a obtine muzica minunata care va incânta ziua si va evidentiaza stresul de lucru sau de studiu.
♫ Utilizat pe scara larga - Kalimba nu este doar cel mai bun instrument pentru interpretare, in aer liber, scoala, petrecere si relaxare, ci si cel mai bun cadou pret 135 Lei 0786888823

  • Pret 135 RON
  • Adresa 13 Septembrie, Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.