Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Apartament 2 camere, 57mp,

a
Adaugat de nicolaebogdan@directproprietar.ro (15:13 ; 18 Ian; Anunt EXPIRAT, 148 vizite)
 

Direct proprietar, vand apartament 2 camere, decomandat, 54 mp utili plus balcon inchis cu termopan de 3.2 mp. Deasupra apartamentului avem in proprietate mansarda pentru depozitare de 50 mp. Se vinde cu loc de parcare inclus.
Apartamentul este foarte bine pozitionat, pe Sos. Oltenitei, la intrare in Popesti Leordeni, vis a vis de Lidl, la 5-7min mers pe jos de capatul tramvaiului 1.
La doar 2-3 min de mers pe jos regasim in zona 2 gradinite de stat, gradinita privata, Lidl, Mega, farmacii, terase, sala de sport, statie de bus STB si altele.
Este situat la etajul 3 din 3, iar deasupra avem mansarda proprie folosita pentru depozitare (H max 1.5m, suprafata 50mp), acces cu trapa din holul apartamentului.
Camerele sunt mari si luminoase, inaltime 2.80m, iar confortul termic este asigurat atat de de centrala termica cu termostat wireless, cat si de aerul conditionat Whirlpool 12000BTU.
Detalii la telefon 0765457300.

  • Pret 72.500 €
  • Adresa Popesti- Leordeni, judetul Ilfov
  • Nr. camere 2
  • Compartimentare decomandat
  • Etaj 2
  • An constructie 2011


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.