Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Kit Reparare parbriz

a
Adaugat de doctormoto (10:04 ; 22 Mar; expira in 25 de zile, 51 vizite)
 

~ Inainte de a incepe lucrul, curatati si degresati sticla pe ambele parti.De asemenea, este necesar sa se indeparteze orice ramasita de sticla sub forma de stropi si mici cruste.
~ Fixati crucea de atasare cu ventuze la geam, astfel incat orificiul sau central sa fie direct deasupra fisurii.
~ Gaura centrala a surubului de fixare paianjen cu un aplicator cu surub (spatiu), astfel incat capatul aplicatorul in contact cu centrul pic mai greu fisuri, apoi scoateti pistonul aplicatorului.
~ Asezati cantitatea corecta de adeziv in aplicator (in functie de marimea crack-ului). De obicei, doar 5-10 picaturi pentru leziuni mai mici (4-7 mm in diametru).
~ Inlocuiti pistonul in aplicator pana cand se opreste, apoi indepartati si strangeti din nou (de preferinta, de mai multe ori), pistonul in aplicator, astfel incat adezivul poate ajunge in cat mai multe locasuri de impingere simultan aer de daune. Cand insurubati pistonul, observati daca adezivul se raspandeste in leziune complet umpland-o.

  • Pret 39 RON
  • Adresa 13 Septembrie, Bucuresti
  • Stare nou
  • Tip piese alt tip piesa


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.