Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Vila turistica superba costine

a
Adaugat de office@biroul-imobiliar.ro (18:17 ; 26 Mar; Anunt EXPIRAT, 90 vizite)
 

toate utilitatile (inclusiv gaze, 380V), echipata complet pentru functionare, totul aproape nou!
Compusa din P+2+pod are si un beci, iar parterul are intrare separata fiind conceput pentru a fi utilizat ca locuinta proprie avand living, bucatarie, 2 dormitoare, 3 bai si camera tehnica, iar etajele 1 si 2 cu acces din scara exterioara au 10 dormitoare matrimoniale fiecare avand baie si balcon propriu, concepute pentru turisti.
In curtea foarte generoasa gasim o terasa cu bucatarie pentru oaspeti, dormitor cu baie separata pentru menajera, locuri de parcare si posibilitati de extindere pentru piscina etc.
Edificarea constructiei s-a facut dupa un concept olandez, insemnand stuctura din beton armat cu zidarie din BCA izolata cu vata minerala iar apoi s-a adaugat zidaria din caramida, bineinteles ca acestea au necesitat costuri ridicate dar rezultatele sunt pe masura din punct de vedere al rezistentei, izolatiei si design-ului placut.
Dotari: incalzire prin pardoseala la parter, aer conditionat in toate camerele, sistem de alarma, centrala pe gaze, masini de spalat, televizoare, frigidere, etc
Se vinde mobilata si echipata ca in poze, comision 0% pentru cumparator!

  • Pret 598.000 €
  • Adresa Costinesti, judetul Constanta
  • Suprafata 469
  • Nr. camere 13
  • Stadiul constructiei la cheie
  • An constructie 2021


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0740.664.364
a
a
www.biroul-imobiliar.ro
a
Costinesti, judetul Constanta

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.