Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  BORDURA ANTICHIZATA Olimpiada Prod

a
Adaugat de armasescu.cosmin@gmail.com (08:20 ; 04 Mai, 12 vizite)
 
 

Bordura are un aspect clasic si elegant, imitind aspectul pietrei antichizate, ceea ce adauga un farmec aparte oricarui proiect de amenajare peisagistica. Dimensiunile generoase si designul sau bine definit permit o integrare usoara in diferite tipuri de terenuri si spatii exterioare. Materialul durabil din beton asigura rezistenta la conditii meteorologice variate si o durata lunga de viata. Bordura antichizata Olimpiada este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa aduca o nota de eleganta si autenticitate in gradina lor, completind armonios aspectul general al peisajului exterior.

Bordura antichizata Olimpiada ofera mai multe avantaje:



Aspect estetic placut: Imitind aspectul pietrei antichizate, aceasta bordura adauga un farmec aparte si o nota de eleganta oricarui proiect de amenajare peisagistica.


Durabilitate: Fiind fabricata din beton, bordura este rezistenta la intemperii si are o durata lunga de viata, asigurindu-ti ca va rezista timp indelungat in conditii variate de vreme.


Flexibilitate: Dimensiunile si forma bordurii permit o integrare usoara in diverse tipuri de terenuri si spatii exterioare, oferindu-ti posibilitatea sa conturezi si sa delimitezi zonele din gradina sau peisajul exterior in mod creativ si eficient.


Usurinta in instalare: Bordura antichizata Olimpiada este usor de instalat, permitindu-ti sa creezi rapid si eficient margini si separari in gradina sau in alte spatii exterioare.


Întretinere redusa: Fiind fabricata din beton, bordura nu necesita intretinere speciala si este usor de curatat, contribuind la simplificarea procesului de ingrijire a gradinii sau a peisajului exterior.



În concluzie, bordura antichizata Olimpiada este o optiune excelenta pentru cei care cauta un element decorativ durabil, estetic placut si usor de integrat in proiectele lor de amenajare peisagistica sau urbana.








Detalii aici https://pavele-garduri.ro/bordura-antichizata-olimpiada-prod-13-69-28

  • Sectiune Decoratiuni, accesorii
  • Adresa Str. Macului, nr. 2, Chitila, judetul Ilfov


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0748.999.299
a
a
www.pavele-garduri.ro
a
Str. Macului, nr. 2, Chitila, judetul Ilfov

 
 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.