Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Suport pahare auto

a
Adaugat de doctormoto (09:42 ; 03 Apr; expira in 6 zile, 21 vizite)
 

Suportul este echipat cu doua pahare de depozitare prin reglarea bazei rotative, de dimensiuni mici si de capacitate mare, in scopul economisirii spatiului masinii si poate tine doua bauturi in acelasi timp.
- GURA SUPERIOARĂ EXTENSOARE: adaptorul functioneaza cel mai bine cu sticle/cesti cu diametrul de 3,0"-5,9", se potriveste cu majoritatea sticlelor de apa de 20 oz. Corpul paharului poate fi respins automat, de asemenea, poate fi inchis automat atunci când suportul pentru pahare nu este folosit pentru a va mentine masina curata.
BAZĂ ROTATIVA 360°: Baza suportului de pahare superior se poate roti liber. Pozitia poate fi schimbata si reglata in functie de spatiul caroseriei masinii, care este cel mai confortabil loc pentru a ajunge la bautura si a economisi spatiu in interiorul masinii.
- PERNĂ ANTISOC: Daca exista un spatiu intre suport si baza suportului, utilizati placutele de burete tampon pentru a umple cu el, ceea ce poate nu numai sa reduca vibratiile, ci si sa stabilizeze suportul. Fundul cupei este realizat din spuma anti-alunecare.
-SIGURANTA IN CONDUCERE: Acest suport pentru pahare pentru masina 2 ÎN 1 va va scuti de nenumarate ori de DISTANT intre scaun si consola centrala pentru a gasi telefonul mobil scapat, carti de credit, bani, chei, monede, pixuri, portofel etc. si a va face prietenii fericiti si in siguranta in timpul conducerii fiind cadoul perfect pentru oamenii de care iti pasa ! 0786888823

  • Pret 49 RON
  • Adresa 13 Septembrie, Bucuresti
  • Stare nou
  • Tip piese caroserie - interior


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.