Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  OstroVit Testo Booster 90 Capsule (Performante sexuale, libidou, impotenta, afrodisiac)

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:01 ; 22 Apr, 4 vizite)
 

Beneficii Testo Booster:

Sustine secretia naturala a hormonului de crestere Creste nivelul de tes-tosteron O mai buna dispozitie Mai buna memorie si concentrare Creste libidoul si performanta sexuala generala Mai buna rezistenta la antrenamente Anabolismul ridicat inseamna muschi mai mari, mai multa forta si energie


 
OstroVit Testo Booster este un supliment alimentar in capsule dezvoltat pentru cei care doresc sa-si creasca nivelul natural de tes-tosteron, sa creasca forta musculara, sa imbunatateasca libidoul si performantele sexuale generale. De acum varsta este doar un numar. Fitness, rezistenta si stare sunt la indemana ta. OstroVit Testo Booster este o compozitie de extracte naturale de plante si minerale care formeaza impreuna un supliment complet. Si antrenamente mai bune si chiar o stare de spirit mai buna imediat!

Tes-tosteronul este un compus chimic organic din grupul de androgeni, principalul hormon sexual masculin steroid. Tes-tosteronul, promoveaza vitalitatea si bunastarea. Este implicat in mentinerea unei dispozitii bune, cresterea dorintei sexuale sau a libidoului ridicat, precum si in dezvoltarea masei musculare si a fortei. Odata cu varsta, nivelul acestui hormon masculin incepe sa scada, motiv pentru care este atat de important sa il mentinem in intervalul fiziologic superior.OstroVit Testo Booster este un supliment care, cu o formula special dezvoltata, va va asigura ca nu va mai trebui sa va faceti griji cu privire la nivelurile de tes-tosteron.


 
Prospect Testo Booster:

Mod de administrare: 3 capsule pe zi.

Portii: 30 Portia de servire: 3 capsule  Per servire% DZR Extract de fruct tribulus 800 mg - inclusiv 90% saponine 720 mg Extract de seminte de Fenugreek (Schinduf) DER 4: 1 400 mg Extract de radacina de maca DER 10: 1 200 mg D-aspartic acid 150 mg Extract de frunze de ginseng si tulpina 40 mg - inclusiv 20% ginsenoside 8 mg Magneziu 56 mg (15% **) Zinc 10 mg (100% **) Vitamina B6 1,4 mg (100% **)


 

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 42,99 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.