Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  7 Nutrition Butirat de sodiu, Sodium Butyrate 100 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:11 ; 08 Apr, 4 vizite)
 

Beneficii Sodiu:

-          Butiratul de sodiu sub forma de microcapsule cu absorbtie rapida gastrorezistente

-          Are un efect pozitiv asupra muncii intestinelor

-          Perfect pentru persoanele care doresc sa imbunatateasca flora intestinala (de exemplu, dupa terapia cu antibiotice)

-          Imbunatateste absorbtia nutrientilor

-          Calmeaza durerile stomacale

-          Are efect antiinflamator

-          Sustine metabolismul

-          Mentine sanatatea intestinelor


 
Functia corecta a intestinului si a sistemului digestiv este extrem de importanta pentru bunastarea ta. Cu toate acestea, puteti auzi adesea ca multe persoane au constipatie, metabolism si dureri de stomac. Folosirea butiratului de sodiu va poate ajuta - are un efect antiinflamator, imbunatateste flora intestinala si are un efect pozitiv asupra muncii lor.

Aparatul digestiv si intestinele sunt in stare excelenta


Multe persoane au probleme cu intestinele si tractul digestiv si, in consecinta, sufera de disconfort neplacut. Daca doriti sa-l evitati, ganditi-va sa folositi butiratul de sodiu de la 7 Nutrition. Este o sursa excelenta de acid butiric, care este o componenta energetica pentru epiteliul gastrointestinal. Datorita lui, actiunile sale sunt sustinute.

Este importanta pentru tine sanatatea intestinala?

Acidul butiric din acest supliment alimentar este o substanta care este produsa in mod natural de bacteriile gasite in intestinul gros. Este atat de important, deoarece joaca un rol cheie in mentinerea structurii, functiei si integritatii adecvate a intestinului. Are un efect deosebit de hranitor asupra mucoasei intestinale, deoarece accelereaza regenerarea epiteliului.

Este potrivit in special pentru persoanele care au probleme cu pierderea kilogramelor inutile, cu dureri de stomac si cu o digestibilitate scazuta a mineralelor. Suplimentul de la 7 Nutrition are efect antiinflamator si are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar. Imbunatateste productia de mucus intestinal, datorita caruia mentineti pH-ul corect, imbunatatiti circulatia sangelui si faceti intestinele mai vii.


 
Prospect Sodium:

Mod de utilizare: Luati 1 capsula de doua ori pe zi, cu o masa (dimineata si seara), cu multa apa. Doza zilnica = 2 capsule.

Ingrediente active 1capsula


Butirat de sodiu 580mg

inclusiv acid butiric 175mg

Suplimentele dietetice nu pot fi utilizate ca substitut pentru o dieta variata. Nu uitati ca doar un stil de viata sanatos si o dieta echilibrata asigura functionarea corecta a organismului si mentin o stare buna.

Acest produs nu este conceput pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni vreo boala

Nu depasiti portiile recomandate pentru consum in timpul zilei. Produsul nu poate fi folosit de persoane alergice la niciunul dintre ingredientele sale. A nu se lasa la indemana copiilor mici. Depozitati intr-un loc uscat la temperatura camerei in recipiente bine inchise.

  • Pret 45,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.