Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Swanson Coral Calcium Complex - 90 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:34 ; 22 Apr, 8 vizite)
 

Beneficii ale Calciului de coral


-          ameliorarea rahitismului si a decalcifierii oaselor,

-          reducerea riscului de osteoporoza,

-          favorizeaza cresterea parului si a unghiilor,

-          minimizeaza manifestarile de spasmofilie,

-          restabileste echilibrul mineral si pH-ul alcalin al organismului,

-          intervine in buna functionare a inimii, vaselor sanguine, a sistemului nervos central si periferic, precum si a sistemului osos si muscular,

-          este recomandat sportivilor si persoanelor cu activitate fizica intensa si femeilor la menopauza.


 
Beneficiile pentru sanatatea coralului de calciu variaza de la corectarea deficientelor de calciu si intarirea smaltului dintilor pana la diminuarea pierderii osoase si a osteoporozei. Beneficiile calciului de corali includ, de asemenea, reducerea problemelor cronice de sanatate, cum ar fi scaderea tensiunii arteriale si minimizarea bolilor precum scleroza.

74 de vitamine si oligominerale contribuie la beneficiile calciului de corali. Calciul de corali vine intr-o pastila de calciu ingerata pe cale orala. Deoarece aceasta forma de calciu este usor digerabila, corpul dumneavoastra absoarbe vitaminele si mineralele suplimentare cu o rata mai mare decat suplimentele traditionale de calciu. Acest lucru duce la beneficii si mai mari ale calciului de corali.


 
De unde provine calciul de corali?


Cel mai bun calciu de corali provine din straturile de corali fosilizate in mod natural deasupra marii. De-a lungul timpului, evenimentele geologice naturale imping aceste paturi de corali fosilizate. Acest lucru face apoi posibila extragerea de calciu de corali. Coralul de calciu este similar cu carbonatul de calciu gasit in roci. Diferenta este ca calciul din calciul de corali provine din structurile animalelor de corali. Acestea sunt mici anemone de mare (polipi de corali) care preiau minerale din ocean si creeaza depozite de corali pe fundul oceanului.


 
Beneficiile calciului de corali:


Formele sub forma de pulbere de calciu de corali sunt esentiale pentru absorbtia rapida a urmelor de vitamine si minerale cheie. Toate structurile naturale ale animalelor care se gasesc in pulberea de calciu de corali te avantajeaza, deoarece corpul tau o absoarbe mai usor decat suplimentele traditionale de calciu. Intr-o tableta de supliment de calciu de coral, puteti gasi peste 70 de minerale, inclusiv calciu, magneziu si citrat de calciu.


 
Beneficiile pentru sanatate ale calciului coralului explicate:


Calciul joaca si el un rol vital in contractiile musculare – chiar si in inima.


Pe langa faptul ca creeaza oase si dinti puternici, calciul joaca, de asemenea, un rol vital in contractiile musculare – chiar si in inima. Mai multe studii sugereaza ca un aport redus de calciu poate duce la un risc crescut de a dezvolta hipertensiune arteriala si boli cardiovasculare. Studiile arata ca coralii de calciu beneficiaza metabolismul.


De asemenea, calciul poate afecta metabolismul. Potrivit unui studiu recent de la Universitatea din Tennessee, folosind soareci, calciul pare sa controleze modul in care functioneaza celulele adipoase. Soarecii care au primit cel mai mult calciu au produs cu 51% mai putina grasime si au descompus tesutul adipos de trei pana la cinci ori mai repede. Acest lucru ii face sa castige cu 40 la suta mai putin in greutate decat omologii lor cu deficit de calciu.

Calciul de corali aduce beneficii sanatatii oaselor.


Acum, acestea sunt o multime de beneficii pentru sanatate! Dar sa ne concentram pe calciu si sanatatea oaselor. Aici calciul are cel mai profund impact.

Procesele constante de remodelare ale corpului nostru reabsorb si inlocuiesc aproximativ 20% din osul nostru in fiecare an. Atunci cand aportul alimentar este inadecvat, calciul este eliminat din oase pentru a compensa pierderile din sange. Aceasta deficienta de calciu duce apoi la osteoporoza. Acest lucru se traduce literal prin „oase poroase". Aceasta afectiune poate deveni severa si poate duce la ruperea oaselor sub greutatea corpului. Exista adesea cateva indicii ca este posibil sa aveti aceasta afectiune. Simptomele sunt adesea absente pana cand apar fracturi.

Aportul de calciu la varsta adulta timpurie asigura densitatea osoasa.


Obtinerea suficienta de calciu la varsta adulta este vitala pentru a ne asigura ca oasele ating densitatea maxima. Pe masura ce imbatranim, corpul nostru devine mai putin eficient in absorbtia calciului. Vestea buna este ca niciodata nu este prea tarziu sa incepeti sa luati suplimente de corali de calciu. Incetinirea pierderii osoase si cresterea densitatii osoase incep cu suplimente adecvate de calciu de corali.

Coralul de calciu este o sursa bogata de calciu – in special pentru cei peste 50 de ani.


Calciul este cel mai abundent mineral din corpul uman. Are, de asemenea, unele dintre cele mai complicate interactiuni cu aproape orice alt mineral de pe Pamant. Este posibil sa puteti obtine calciu din anumite alimente. Cu toate acestea, practicile agricole nesustenabile au condus la continutul de minerale in solurile din SUA. Acest lucru inseamna acum ca exista substantial mai putin continut de minerale naturale ramase in alimentele noastre.

Absorbtia usoara inseamna mai multi nutrienti pentru corpul tau.


Deoarece calciul de corali contine o forma mai descompusa de calciu, este mai usor de absorbit decat alte suplimente de calciu. Acest lucru este important pentru cei peste 50 de ani care sunt mai putin capabili sa absoarba nutrientii. Digestibilitatea coralului de calciu il face, de asemenea, unic. Corpul tau accepta mai usor calciul de corali datorita formei sale ionice usor de absorbit. Proprietatile superioare de asimilare ale Coral Complex il fac unul dintre cele mai bune suplimente de calciu sub forma de pulbere de corali de pe piata.


 
Prospect Calciu de coral



 





SWANSON CORAL CALCIUM COMPLEX


Compozitie:










Cantitatea unei doze: 1 capsula





Numarul portiilor in flacon-  90





 



Fiecare portie contine



DZR%










Vitamina D USP (ca cholecalciferol)



50 IU



13%





Calciu (din pudra minerala de coral)



250 mg



25%





Magneziu (din carbonat de magneziu, oxid de magneziu and pudra minerala de coral)



125 mg



31%









 
Alte ingrediente: Gelatina, poate contine unul sau mai multe dintre urmatoarele: celuloza microcristalina (fibre vegetale), stearat de magneziu, silice.





Mod de administrare: ca un supliment alimentar, luati o capsula de 3 ori pe zi cu apa si/sau mancare.
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 59 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.