Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Caffeine - Cofeina 200mg 200 Tablete, OstroVit

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:49 ; 06 Mai, 5 vizite)
 

Caffeine - Cofeina Beneficii


-          ajuta la accelerarea metabolismului

-          stimuleaza si creste energia

-          sprijina reducerea excesului de grasime corporala

-          ajuta la cresterea functiilor mentale

-          intarzie oboseala fizica si psihica in timpul antrenamentului

-          usor de administrat


 
OstroVit Coffeine 200 mg 200 comprimate


OstroVit Coffeine 200 mg este suplimentul alimentar de cea mai inalta calitate care contine cofeina. Produsul a fost creat pentru toate persoanele care au nevoie de stimulare. Produsul este recomandat in special sportivilor, soferilor si persoanelor care au nevoie de injectie suplimentara de energie in timpul studiului sau al serviciului. Un comprimat contine 200 mg de cofeina pura.

Aceasta substanta este apreciata datorita efectului sau stimulant. Cofeina actioneaza prin stimularea sistemului nervos central, cresterea concentrarii si imbunatatirea starii de spirit. In plus, cofeina accelereaza activitatea inimii, creste puterea contractiei acesteia si creste rata metabolica. Cofeina are proprietati stimulatoare actionand asupra cortexului cerebral. Reduce oboseala si oboseala si prelungeste timpul de concentrare si o concentrare mai buna.


 
Caffeine - Cofeina Prospect


Mod de administrare: Luati 1 portie (1 tableta) pe zi inainte de antrenament.


Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu utilizati produsul ca inlocuitor (inlocuitor) pentru o dieta variata. Se recomanda dieta echilibrata si stilul de viata sanatos. Nu ingerati daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. Copiii, femeile insarcinate sau care alapteaza nu trebuie sa ia produsul. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
 
Informatii nutritionale


Ingrediente- Cofeina anhidra, agent de incarcare: celuloza microcristalina; amidon, antiaglomerant: saruri de magneziu ale acizilor grasi, dioxid de siliciu.

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), boabe de soia, alune, alte nuci, seminte de susan, ovaz, oua, crustacee, peste.

Greutate neta: 95 g

Portii in flacon: 200

Portie de servire: 1 tableta





Ingrediente active



Per tableta





Cofeina


200 mg





 

  • Pret 27,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.