Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Rola pentru abdomen (Accesoriu sportiv)

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:52 ; 22 Apr, 8 vizite)
 

Ce este o rola pentru abdomen?
Muschii abdominali sunt importanti pentru mai mult decat un pachet de sase. Acestea ajuta la protejarea impotriva durerilor de spate si la imbunatatirea performantei fizice in sport.
Regele tuturor echipamentelor pentru antrenamentul muschilor de baza este roata abdominala. O roata de abdomen sau o rola de abdomen, cunoscuta si sub denumirea de roata de abdomen sau roata de rulare pentru abdomene, este una dintre cele mai de baza echipamente pe care le puteti folosi pentru abdomene si antrenamente. Este practic o roata cu manere atasate pe partile laterale, pe care le puteti roti in exterior, in timp ce faceti obisnuit abdomene sau abdomene pe podea - sau chiar in picioare, facand astfel exercitiile abdominale mai usoare si mai eficiente.
O roata de exercitii este un instrument excelent pentru antrenamentele de baza, dar necesita o tehnica atenta pentru a evita ranirea sau efortul muscular.
 
Ce muschi vizeaza o roata abdominala?
Principalul beneficiu al rularii abdominale este ca vizeaza muschiul drept al abdomenului sau „muschiul cu sase pachete". Acest muschi este responsabil pentru indoirea trunchiului, tragandu-ti cutia toracica spre coloana vertebrala. Rectusul abdominal este cel mai vizibil si mai cunoscut muschi al abdomenului tau, asa ca atunci cand il antrenezi cu o roata pentru abdomen sau cu o piesa similara de echipament pentru exercitii abdominale (precum o masina de rulare abdominala) iti va oferi acel aspect de sase pachete.
Exista si alti muschi implicati in antrenamentul cu o roata abdominala, langa rectusul abdominal. Desigur, principalul motor este rectul abdominal, dar includeti si muschii spatelui superior si ai umerilor in activitatea de exercitiu. De aceea, derularile abdominale sunt adesea comparate cu tragerile – ambele vizeaza abdomenele, dorsele si chiar partea din fata a umerilor daca sunt facute corect.
 
Cum se foloseste o rola pentru abdomen?
Inainte de a discuta despre beneficiile utilizarii unei roti de exercitii, este foarte important sa intelegeti tehnicile de maximizare a timpului pe care il aveti pe volan si de minimizare a ranilor.
„Miscarile de rulare si in miscare" pe roata de exercitiu necesita o baza buna de forta de baza, ceea ce poate fi dificil pentru incepatorii fara aceasta baza. Pentru ei este sugerat sa inceapa scaderea sau scandura inainte de a trece pe roti, ar trebui sa faca acest lucru.
De asemenea, ar trebui sa stiti ca exersarea rotii abdominale va va incorda gatul, de aceea expertii va recomanda sa aveti pe altcineva care sa va detecteze (el va putea vedea cand puneti toata forta pe gat pentru a face o contractie buna si asigurati-va ca se face in siguranta).

  • Pret 47 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.