Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Swanson Ginger Root (Ghimbir, pentru digestie) - 120 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:54 ; 22 Apr, 6 vizite)
 

Beneficii Ghimbir:


• Reduce balonarea abdominala

• Stimuleaza digestia

• Mentineti tonusul muschilor intestinali

• Reduceti greata si varsaturile

• Sprijinirea sistemului cardiovascular

• Ajuta si intareste sistemul imunitar

 
Ce este Ghimbirul si de unde provine?


Ghimbirul  sa bucurat de utilizare in Orient timp de mii de ani ca un remediu popular. Ghimbirul este o planta care vine din Asia de Sud-Est si este acum cultivata si in Jamaica si alte zone tropicale. Radacina de ierburi de ghimbir este utilizata in scopuri culinare si medicinale. Ghimbirul este un condiment natural si este cunoscut pe plan mondial pentru mirosul sau si gustul picant. Ghimbirul a fost folosit de plante medicinale chinezesti pentru mai mult de 2500 de ani ca aroma in alimente si de asemenea, ca si medicament.

 
Ce face Ghimbirul?


Ghimbirul reduce balonarea abdominala, stimuleaza digestia, mentine glandele intestinale tonifiate, reduce greata si varsaturile, sustine sistemul cardiovascular si poate fi util pentru ateroscleroza, suport pentru chimioterapie, menstruatie dureroasa, migrene, durere de dimineata, boala de miscare, diaree, flatulenta, dispepsie, gastrita alcoolica si reumatism.

Rezultatele studiilor efectuate in randul marinarilor pe mare sau a pasagerilor navelor au constatat ca ghimbirul are, in general, mai multa eficacitate pentru ameliorarea bolii de miscare decat placebo (pastile inerte de zahar). Ghimbirul a fost, de asemenea, utilizat in medicina populara pentru a reduce probleme gastro-intestinale minore, cum ar fi crampele de gaz sau stomac. Studiile recente confirma faptul ca ghimbirul afecteaza direct tractul gastro-intestinal, contribuind la imbunatatirea tonusului muscular si la reducerea contractiilor intestinale anormal de rapide si puternice.

Ghimbirul scade nivelul de colesterol prin diminuarea absorbtiei de colesterol, ajutandu-l sa se transforme in acizi biliari si apoi sa fie eliminate. Actiunea anti-greata a ghimbirului ajuta si la eliminarea ametelii, in special atunci cand ametelile sunt agravate de boala de miscare. Ghimbirul ajuta indirect la ameliorarea durerii cronice prin reducerea inflamatiei prin scaderea nivelului de organism al compusilor naturali care provoaca dureri, numiti prostaglandine. Ghimbirul este, de asemenea, utilizat ca un antiinflamator impotriva durerii reumatice si a artritei. Ghimbirul poate stimula actiunea de pompare a inimii, poate diminua formarea de cheaguri, poate reduce nivelul de colesterol si poate lupta impotriva inflamatiei.

Ghimbirul nu este popular doar in bucatarie, unde aroma sa picanta rafineaza diverse feluri de mancare. De asemenea, tuberculul fierbinte primeste o atentie din ce in ce mai mare in stiinta nutritionala, deoarece este bogat in uleiuri esentiale si substante picante, asa-numitele gingeroli si shogaoli. Daca tubercul este pastrat o perioada mai lunga, gingerolele mai blande se vor transforma in shogaole mai ascutite.

Exista un numar de opt compusi naturali care se incadreaza sub termenul de vitamina E. Cele mai frecvente sunt vitamina E formeaza tocoferoli si tocotrienoli, ale caror nume sunt derivate din grecul antic tokos: nastere si ferein: transport / aduce. Cea mai importanta forma naturala pentru om este α-tocoferolul; aproape 90% din vitamina E din organismul uman consta din acest compus. Vitamina E este una dintre vitaminele solubile in grasimi si este pastrata in principal in corp in tesutul adipos si in glandele suprarenale.

 
Prospect Ghimbir


Cantitate/capsula


Extract de radacina de ghimbir- 250 mg *

Radacina de ghimber- 250 mg *

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita

Alte ingrediente: gelatina, poate contine unul sau mai multe dintre urmatoarele: celuloza microcristalina (fibre vegetale), stearat de magneziu, silice.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, luati o capsula de doua ori pe zi cu apa.
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 79 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.