Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  OstroVit ATP VEGE 60 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:55 ; 22 Apr, 8 vizite)
 

Beneficii ATP VEGE


-         supliment alimentar modern care asigura organismului dumneavoastra ATP - Adenozin trifosfat sub forma de disodiu


-         va puteti imbunatati performanta la antrenament


-          va poate ajuta sa evitati supraantrenamentul si supraincarcarea

-         trifosfatul de adenozina sub forma de disodiu este foarte asimilabil


-     suplimentul alimentar este disponibil sub forma de capsule usor de utilizat care sub influenta apei devin alunecoase, in timp ce inghitirea devine mai usoara



 

OstroVit ATP VEGE 60 capsule


OstroVit ATP este un supliment alimentar modern care asigura organismului dumneavoastra ATP - Adenozin trifosfat sub forma de disodiu. ATP este un purtator de energie celulara de baza care garanteaza functii imbunatatite ale organismului in timpul antrenamentului. ATP stocheaza energie astfel incat sa poata fi utilizat in procesul de respiratie celulara. Daca sunteti in cautarea unui supliment cuprinzator pentru sportivi care va poate ajuta sa va imbunatatiti rezultatele antrenamentului, sa cresteti durabilitatea si forta musculara, sa imbunatatiti circulatia sangelui si sa sprijine regenerarea, alegeti capsulele OstroVit ATP.


 
Ce este ATP si cine ar trebui sa-l foloseasca?


Adenozin trifosfat (ATP) este o particula care stocheaza energia utilizata in timpul efortului fizic. ATP este utilizat in mod constant in organismul tau. Nivelul acestuia este monitorizat in permanenta, astfel incat organismul sa primeasca in continuare energia necesara pentru toate functiile celulare. In plus, ATP regleaza fluxul de sange in organism pentru o hranire imbunatatita a muschilor. La antrenament, cererea de ATP creste, iar furnizarea acestuia din exterior poate stimula functiile organismului si poate reduce oboseala.

O suplimentare de lunga durata cu ATP poate duce la un consum mai mare de metaboliti ATP si la sinteza ATP prin intermediul globulelor rosii, care se poate manifesta prin vasodilatatie. De fapt, muschii sunt furnizati cu mai mult oxigen si nutrienti.


 
Proprietati:


Suplimentul alimentar OstroVit ATP a fost conceput pentru toti cei care fac sport - atat profesionisti, cat si amatori. Un pachet de produs contine 60 de portii zilnice de supliment. O capsula inseamna pana la 450 mg de ATP.


 
Principalele caracteristici ale suplimentului:


MAI MULTA FORTA - Daca luati ATP in mod regulat, va puteti imbunatati performanta la antrenament. Datorita cantitatii crescute de energie din celule, va puteti creste cu usurinta puterea musculara, mai ales in timpul unui efort intens.

REGENERARE IMBUNATATITA - Datorita ATP, nu numai ca puteti obtine mai multa putere si rezistenta, ci si va puteti recupera rapid dupa un antrenament intens. ATP va poate ajuta sa evitati supraantrenamentul si supraincarcarea.

BIO-DISPONIBILITATE MARE - Trifosfatul de adenozina sub forma de disodiu este foarte asimilabil. Astfel, poti fi sigur ca ATP ajunge la destinatie.

FORMA CONVENIENTA - Suplimentul alimentar este disponibil sub forma de capsule usor de utilizat care sub influenta apei devin alunecoase, in timp ce inghitirea devine mai usoara.


 
Prospect ATP VEGE


Utilizare sugerata


Luati 1 portie (1 capsula) pe zi, de preferinta la masa.

Avertizari


Nu depasiti doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca inlocuitor (inlocuitor) pentru o dieta variata. Se recomanda o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu utilizati daca sunteti alergic la oricare dintre compusii produsului. Produsul nu trebuie utilizat de catre copii, femeile insarcinate si mamele care alapteaza. A nu se lasa la indemana copiilor mici.

Informatii nutritionale


Ingrediente


Adenozina 5’-trifosfat sare disodica, maltodextrina, compozitie de acoperire (agent de incarcare: hidroxipropil metil celuloza).

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), boabe de soia, alune, alte nuci, seminte de susan, cereale care contin gluten, oua, crustacee, peste.

Greutate neta a produsului: 41 g

Portii per recipient: 60

Marimea portiei: 1 capsula





Ingrediente active



Per portie





Adenosine 5’-triphosphate sare disodica



450 mg*





*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

  • Pret 109 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.