Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  MAXLife Betaina HCL 650mg 90 comprimate

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:16 ; 01 Apr, 5 vizite)
 

Beneficii betaine HCL:
-          imbunatateste si regleaza digestia
-          creste nivelul de energie
-          regleaza nivelul de colesterol bun HDL
-          este o sursa bogata de vitamine din gama B si acid folic
-          ajuta la regenerarea celulelor hepatice
Betaina este un compus aminoacid natural cunoscut si sub denumirea de trimetilglicina sau TMG. Natural, acesta este produs de stomac si are un rol foarte important in digestie si imunitate. De asemenea, betaina se gaseste in alimente precum sfecla de zahar, tarate de grau, cereale de secara, boabe de mustar, spanac, quinoa, orez brun, cartof dulce, piept de curcan, carne de vita si in unele fructe de mare, precum crevetii. Initial, a fost descoperita in sfecla, de unde deriva si numele acesteia.
 Betaina clorhidrat (HCl) este un supliment alimentar format dintr-o combinatie de betaina si acid clorhidric, fiind recomandat persoanelor care sufera de tulburari digestive cauzate de insuficenta sucului gastric. Aceasta deficienta incurajeaza dezvoltarea bacterilor si parazitilor, creand o predispozitie pentru aparitia infectilor gastrice.
Cu varsta, scade nivelul de pepsine, principalele enzime digestive din stomac, ceea ce conduce la o digestie dificila. Betaina HCL stimuleaza productia de pepsine iar combinatia de betaina si pepsine din suplimentul MAXLife reprezinta un excelent tonic pentru stomac.
Prospect BETAINE HCL:
Mod de administrare: Ca supliment alimentar, 1-4 capsule/zi cu suficienta apa si mancare
Continut : Betaina HCL 650mg, Pepsin (1: 3000) 165mg
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

  • Pret 89 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.