Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Oemine Citro Betaina 60 capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:45 ; 08 Apr, 4 vizite)
 

Oemine CITRO-BETAINE este un supliment alimentar natural, conceput pentru a aduce corpului un surplus de citrat de betaina naturala. Betaina este un extract concentrat din sfecla rosie.
Beneficii importante ale consumului de betaina naturala:
- Protejeaza inima, datorita continutului ridicat de fibre creste colesterolul bun HDL.
- Reduce defectele in timpul nasterii, sursa bogata de vitaminele B si acid folic
- Ajuta ficatul sa fie sanatos, betainele ajuta la regenerarea celulelor hepatice.
- Creste rezistenta capilarelor, Vitamina C si flavonooidele din sfecla intaresc structura capilara.
- Creste nivelul de energie
Sfecla rosie este o leguma cu radacini avand numele stiintific de Beta vulgaris. Sfela este o sursa bogata in nutrienti importanti cum ar fi potasiu, Vitamina C, fier, mangan, acid folic si fibre. Consumul de pastile din sfecla rosie au dus la o multime de beneficii asupra organismului cum ar fi scaderea tensiunii arteriale si imbunatatirea fluxului de sange.
Prospect Oemine Citro Betaine
Mod administrare: 2 capsule dimineata, la pranz si seara, cu un pahar mare de apa, sau 3 capsule inainte de culcare, in caz ca aveti dificultate de digerat dupa masa sau dupa efort fizic.
Compozitie pentru 6 capsule:
Sfecla rosie: 2472 mg
Lamaie: 312 mg
Ingrediente: sfecla rosie, lamaie, capsula de gelatina marina.
Oemine CITRO-Betaina este garantata fara coloranti sau conservanti, produs sintetic fara adaos. Oemine CITRO-Betaina este fabricat in conformitate cu standardele in vigoare.
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 64 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.