Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Puritan Pride, Oil Of Oregano - 150mg - 90 capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:51 ; 08 Apr, 7 vizite)
 

BENEFICII ULEI DE OREGANO


-          este o sursa de antioxidanti

-          poate reduce colesterolul

-          ar putea oferi ameliorarea durerii

-          poate ajuta la minimizarea infectiilor cu drojdie

-          ar putea promova sanatatea intestinala

-          poate ajuta la pierderea in greutate


 
Este o sursa de antioxidanti


Radicalii liberi se pot acumula si pot dauna organismului, crescand riscul de boli cronice, din cauza expunerii prelungite la factori de mediu precum poluantii atmosferici si fumul de tigara. Plantele care contin antioxidanti ajuta organismul sa lupte impotriva radicalilor liberi.

Un studiu din 2001, publicat in Journal of Agricultural and Food Chemistry, a analizat continutul de antioxidanti a 39 de plante medicinale utilizate frecvent. Cercetatorii au descoperit ca oregano continea un nivel de antioxidanti de pana la 30 de ori mai mare decat celelalte ierburi. Interesant este ca cercetatorii au descoperit, de asemenea, ca oregano continea niveluri de antioxidanti de 42 de ori mai mari decat cele ale merelor.


 
Poate reduce colesterolul


Unele studii au aratat ca uleiul de oregano poate avea un efect de reducere a colesterolului datorita activitatii fenolice a timolului si carvacrolului.

Carvacrolul a ajutat la scaderea colesterolului la soarecii hraniti cu o dieta bogata in grasimi timp de 10 saptamani, potrivit unui studiu din 2013 publicat in Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine. Grupul de control a fost hranit cu o dieta bogata in grasimi, fara carvacrol, si a avut niveluri mai ridicate de colesterol.


 
Ar putea oferi ameliorarea durerii


Este uleiul de oregano un analgezic? Ar putea fi folosit uleiul de oregano ca analgezic natural? Daca da, ar functiona la fel de bine ca si analgezicele eliberate pe baza de reteta? Studii promitatoare efectuate pe soareci dezvaluie aceasta posibilitate.

Un astfel de studiu mai vechi a comparat analgezicele standard cu uleiuri esentiale, inclusiv uleiul esential de oregano. Cercetatorii au descoperit ca uleiul esential de oregano a produs efecte similare cu morfina si fenoprofenul in ceea ce priveste ameliorarea durerii la soareci. Aceste efecte au fost legate de continutul de carvacrol din oregano.


 

Poate ajuta la minimizarea infectiilor cu drojdie


Cele mai frecvente infectii cu drojdie provin dintr-o crestere excesiva a drojdiei numita Candida. Potrivit CDC, cresterea excesiva a drojdiei precum Candida in organism poate duce la dezechilibre intestinale si la infectii, cum ar fi aftele sau dermatite. Candida poate contribui, de asemenea, la afectiuni intestinale atat de grave precum boala Crohn.

Un studiu in eprubeta din 2008 a constatat anterior rezultate promitatoare impotriva Candida care apare pe cale vaginala, pe piele si in gura. Carvacrolul a fost remarcat ca fiind unul dintre principalii compusi ai uleiului de oregano care s-a dovedit eficient impotriva Candida, atunci cand a fost comparat si pus in contrast cu salvia, rozmarinul si alte uleiuri esentiale.

Un studiu din 2021 publicat in A Journal of Biosciences: Zeitschrift fur Naturforschung C (ZNC) a constatat ca uleiul esential de oregano a produs rate de inhibitie de pana la 50% impotriva Candida albicans si a unui alt biofilm daunator.


 
Ar putea promova sanatatea intestinala


Durerile abdominale, balonarea si diareea sunt cateva probleme comune cauzate de parazitii intestinali pe care uleiul de oregano ar putea sa le minimizeze potential.

Un studiu din 2016 publicat in Biomedical Research International a constatat ca uleiul esential de oregano poate imbunatati sanatatea intestinala si morfologia intestinala. Cercetatorii au descoperit ca uleiul esential de oregano a protejat bariera intestinala a purceilor atunci cand acestia au fost hraniti cu o dieta de control sau administrati cu 25 mg/kg de ulei esential de oregano timp de patru saptamani. E. coli, o bacterie daunatoare, a fost redusa semnificativ la purcei. Constatarea a fost legata de constituentii chimici activi ai uleiului esential de oregano, timol si carvacrol.

Un studiu din 2021 a analizat impactul uleiului esential de oregano asupra microbiotei intestinale la purcei.

Cercetatorii au constatat ca purceii din grupurile suplimentate cu ulei esential de oregano au inregistrat rate de mortalitate si incidente de tratament terapeutic semnificativ mai mici. Atat scroafele, cat si purceii au avut structuri si compozitii variate ale microbiotei fecale, a existat o prezenta crescuta a familiilor de microbiota legate de digestia fibrelor.


 
Poate ajuta la pierderea in greutate


Studiile pe animale au aratat ca carvacrolul poate evita obezitatea prin modularea expresiilor genice la soarecii care au consumat o dieta bogata in grasimi. Cei hraniti cu carvacrol plus dieta bogata in grasimi au avut semnificativ mai putina grasime corporala si crestere in greutate si grasime corporala decat soarecii carora li s-a oferit doar o dieta bogata in grasimi, potrivit unui studiu publicat in Journal of Nutritional Biochemistry. In timp ce un studiu ca acesta dezvaluie un potential, sunt necesare mai multe cercetari privind eficacitatea sa la om.


 
PROSPECT ULEI DE OREGANO


MOD DE ADMINISTRARE: Pentru adulti, luati o (1) capsula moale o data sau de doua ori pe zi, de preferinta la mese. Daca aveti o senzatie de caldura dupa utilizare, aceasta este o reactie normala.

Alte ingrediente: Ulei de masline, gelatina, glicerina vegetala.


Dimensiunea de servire: 1 capsula


Cantitate per portie/ % valoare zilnica

  Ulei de oregano (Origanum vulgare) (frunza)- 150 mg *.

*Valoarea zilnica nu a fost stabilita.

AVERTISMENT: Daca sunteti gravida, alaptati, luati medicamente sau aveti orice afectiune medicala, consultati medicul inainte de utilizare. Intrerupeti utilizarea si consultati medicul dumneavoastra daca apar reactii adverse. A nu se pastra la indemana copiilor. A se pastra la temperatura camerei. Nu utilizati daca sigiliul de sub capac este rupt sau lipseste.

Fara coloranti, arome sau indulcitori artificiali, fara conservanti, fara zahar, fara amidon, fara lapte, fara lactoza, fara soia, fara gluten, fara grau, fara drojdie, fara peste, fara sodiu.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 55,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.