Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Now Foods DMG 125mg - 100 capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:05 ; 08 Apr, 5 vizite)
 

Dimethyl Glycine si beneficiile sale


-          Imbunatateste absorbtia de oxigen in celule;

-          Imbunatateste sistemul imunitar;

-          Ajuta la eliberarea hormonului de crestere;

-          Reduce timpul de recuperare dupa efort;

-          Imbunatateste rezistenta si energia organismului;

-          Reduce stresul si echilibreaza comportamentul oamenilor;


 

DMG (N-Dimethyl Glycine) - creste productia de anticorpi cu 400% in corpul uman DMG este cunoscut ca dimetilglicina, acid pangamic sau chiar in unele lucrari ca vitamin B15. Nu este considerate o vitamin intrucat rolul acesteia in dieta nu este absolut necesar. Actioneaza in genul antioxidantilor , iar actiunea sa se apropie cel mai mult de vitamin E. Actiunea acestui compus este potentate daca este luata in combinatie cu vitaminele A si E.

NOW DMG este un supliment nutritiv pe baza de DMG (dimetilglicina), care este un derivat al aminoacidului glicina, excelent pentru imbunatatatirea transportului de oxigen in celule si pentru rolul sau de antioxidant ce stimuleaza multiplicarea limfocitelor si productia de interferon. Acesta are un potential crescut in cresterea raspunsului imun. Intr-un studiu de la Universitatea din Carolina de Sud, s-a descoperit ca dimetilglicina poate creste productia de anticorpi cu 400% in corpul uman. Organismul uman produce DMG in cantitati foarte mici, de aceea este nevoie de suplimentarea dietei cu DMG pentru a imbunatatii semnificativ nutritia celulelor. 

NOW DMG contine glicina, un aminoacid, care ajuta la eliberarea hormonului de crestere. Glicina poate ajuta muschii prin furnizarea de creatina in acestia si prin reducerea acidul lactic care se formeaza in muschi, reduce timpul de recuperare dupa efort si imbunatateste rezistenta organismului. De asemenea, este necesar sistemului imunitar si ajuta la producerea de energie in organism. DMG ajuta la echilibrarea comportamentului oamenilor si imbunatateste capacitatea lor de a socializa in grupuri. Poate sustine mecanismele care fac ca organismul sa faca fata stresului. DMG, este amestecul natural al gluconatului de calciu si glicina pe care oamenii activi care il cautau.



 
PROSPECT


Mod de administrare- Luati 1 capsule de 1 pana la 3 ori pe zi






INFORMATII NUTRITIONALE





Marimea portiei- 1 capsula vegetala





 



Cantitate/capsula



%DZR





N, N-Dimethyl Glycine (DMG) (from N, N-Dimethyl Glycine HCI)



125 mg



*





*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.





Alte ingrediente- faina de orez, celuloza (pentru capsule), stearat de magneziu din surse naturale vegetale.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 65 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.