Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Vegavero Digestive Enzymes Complex, 120 Capsule (Complex de enzime digestive)

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:28 ; 29 Apr, 5 vizite)
 

Suplimentul nostru contine papaina (100.000 U/g), bromelaina (2400 GDU/g), amilaza (20.000 U/g), lipaza (35.000 FIP U/g) si cellaza (100.000 CU/g). De asemenea, am adaugat calciu la aceste enzime digestive pentru a le spori activitatea enzimatica.

Fireste, produsul nostru nu contine OMG, nu contine aditivi si este potrivit pentru vegani.

IMPORTANTA


Daca organismul nu produce suficiente enzime digestive, nu poate digera corect alimentele. Acest lucru poate insemna dureri de stomac, diaree, gaze sau alte simptome dureroase legate de o digestie deficitara. Suplimentul nostru poate fi ajutorul ideal pentru problemele digestive.

E BINE SA STITI


Enzimele joaca un rol important in toate functiile corpului uman. Aceste substante sunt implicate in nutritie, digestie, respiratie, functionarea rinichilor si a ficatului, reproducere, eliminarea deseurilor si multe altele.

 Bromelaina si papaina digera proteinele intr-un mod similar cu pepsina, o proteaza prezenta in stomac.

Productia de enzime scade odata cu varsta. Pe masura ce imbatranim odata cu varsta, organismul nostru produce mai putine proteaze, lipaze si amilaze. Acest lucru inseamna ca digestia proteinelor, grasimilor si carbohidratilor poate fi afectata odata cu inaintarea in varsta.


 
PROSPECT


Ingrediente: Papaina, carbonat de calciu marin din Lithothamnion calcareum, invelis de capsula (hidroxipropil metilceluloza), bromelaina, lipaza, cellaza, amilaza.

Mod de administrare: Luati 3 capsule pe zi, cu o cantitate suficienta de alimente si lichide.

CANTITATE/ 3 CAPSULE


Papaina - 600 mg*

carbonat de calciu marin din Lithothamnion calcareum - 405 mg*

bromelaina - 300 mg*

lipaza - 300 mg*

cellaza - 300 mg*

amilaza - 300 mg*

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 146,01 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.