Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Vegavero Organic Flaxseed Oil 500 mg, 120 Capsule (Ulei din seminte de in)

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:33 ; 29 Apr, 6 vizite)
 

ULEI DE SEMINTE DE IN ORGANIC IN CAPSULE VEGANE


Uleiul nostru de seminte de in provine din culturi organice controlate din Germania. Uleiul nostru de inalta calitate este presat la rece si este bogat in acizi grasi nesaturati esentiali, inclusiv omega 3, omega 6 si omega 9. Deoarece organismul uman nu poate produce omega 3 si omega 6, este esential sa obtinem suficient prin intermediul dietei noastre. Toti acizii grasi omega au roluri vitale, dar este important sa obtinem un echilibru corect intre ei. Suplimentul nostru natural din seminte de in ofera omega 3, 6 si 9 in proportii adecvate: fiecare dintre capsulele noastre contine 500 mg de ulei de in pur, organic, cu 250 mg de acizi grasi omega 3, 115 mg de omega 6 si 87,5 mg de omega 9.

Majoritatea capsulelor de omega 3-6-9 contin gelatina si unele chiar combina uleiul de in cu uleiuri de origine animala, cum ar fi uleiul de peste, ceea ce le face nepotrivite pentru vegani. Pentru produsul nostru folosim ulei de in pur in GreenCaps vegane, care nu contin gelatina.


 
E BINE SA STITI


Un raport sanatos intre acizii grasi omega 6 si omega 3 pare sa fie intre 1:1 si 4:1, dar studiile sugereaza ca persoanele care urmeaza o dieta occidentala tipica pot consuma un raport intre 15:1 si aproape 17:1.


 
PROSPECT


Ingrediente: Ulei din seminte de in* (Linum usitatissimum), invelis de capsula (hidroxipropil metilceluloza)

*provenit din agricultura ecologica controlata

Mod de administrare: Luati 2 capsule pe zi, cu o cantitate suficienta de alimente si lichide.

CANTITATE/ 2 CAPSULE


Ulei din seminte de in* (Linum usitatissimum) - 1000 mg*

-          din care omega 3 - 500 mg*

-          din care omega 6 - 230 mg*

-          din care omega 9 - 175 mg*

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 128 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.