Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Vegavero Hista-Aid Complex, 60 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:59 ; 29 Ian, 5 vizite)
 

Hista-Aid-ul nostru are o formula unica si ingrediente care au fost cercetate prin studii. Am combinat un amestec de 4 tulpini de bacterii care ajuta la echilibrarea microbiomului, care este important pentru metabolismul histaminei.

Am adaugat Pantescal, un amestec de extracte de marca cu extracte de capere, frunze de maslin, coacaze negre si Panax ginseng, care sustin sistemul imunitar, vitamina C naturala din acerola, un cofactor al DAO, si vitamina B6, care sustine sinteza DAO in organism. Bineinteles, este vegan si nu contine aditivi precum celuloza microcristalina, stearat de magneziu sau gelatina.


 
DESPRE HISTAMINA


Histamina este o substanta chimica care se gaseste in cantitati mari in organism. Ea joaca un rol important in activitatea cerebrala, in secretia gastrica si actioneaza ca mediator chimic in anumite reactii, cum ar fi cele cauzate de alergii si inflamatii. De fapt, histamina este o substanta bine cunoscuta de persoanele care sufera de alergii. Productia sa este activata de catre organism ca raspuns la corpuri straine (alergeni) potential periculoase pentru alerta. Atunci cand nivelul de histamina devine prea ridicat, acest lucru duce la aparitia simptomelor caracteristice reactiilor alergice.


 
E BINE SA STITI


-          Simptomele comune ale intolerantei la histamina includ dureri de cap, palpitatii, umflaturi, greata, varsaturi, balonare si dureri abdominale.

-          Aproximativ 1 % din populatie este afectata de intoleranta la histamina, in special femeile (80 %) cu varste cuprinse intre 35 si 45 de ani.

-          Intoleranta la histamina poate fi diagnosticata doar prin procesul de excludere, deoarece nu exista teste pentru aceasta.

-          Alimente bogate in histamina: vinetele, avocado, fructele uscate, sampania, varza alba fermentata, spanacul, branza, iaurtul si legumele.


 
PROSPECT


Ingrediente: Amestec de extracte de Capparis spinosa, Olea europaea, Ribes nigrum & Panax ginseng, agent de acoperire (hidroxipropilmetilceluloza, guma gellan), extract de Malpighia glabra, quercetina, amidon de orez, culturi viabile de acid lactic****, vitamina B6 ****Bifidobacterium infantis (DSM 32745), Bifidobacterium longum (DSM 32747), Lactobacillus plantarum (DSM 32758), Lactobacillus rhamnosus (DSM2609).

Mod de administrare: Luati 1 capsula pe zi cu suficient lichid si alimente.

CANTITATE/ 1 CAPSULA


Amestec de extracte de:- 200 mg*


Capparis spinosa- 100 mg*

Olea europaea- 60 mg*

Ribes nigrum- 5 mg*

Panax ginseng- 5 mg*

Extract de Malpighia glabra- 80 mg*


-          din care vitamina C- 20 mg (dzr 25%)

Quercetina- 50 mg*

Vitamina B6- 1.4 mg (DZR 100%)

Bifidobacterium infantis (DSM 32745)- 1x109 CFU

Bifidobacterium longum (DSM 32747)- 1x109 CFU

Lactobacillus plantarum (DSM 32758)- 1x109 CFU

Lactobacillus rhamnosus (DSM2609)- 1x109 CFU

CFU= unitati formatoare de colonii in timpul productiei

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 175 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.