Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  OstroVit Chaga Extract pulbere 50 grame

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:18 ; 08 Apr, 8 vizite)
 

Nu exista niciun motiv pentru care chaga a primit un titlu de ciuperca a nemuririi. Substantele nutritive incluse, cum ar fi steroli, fenoli, riboflavina, acid pantotenic, beta-glucan, vitamine din grupul B si numeroase minerale, sunt necesare pentru a va asigura ca va mentineti sanatosi. In plus, extractul de chaga poate:

-          sa va sustina sistemul imunitar

-          sa creasca rezistenta

-          sa imbunatateasca starea de sanatate

-          sa reglementeze tensiunea arteriala si nivelul de zahar

-          sa va ajute sistemul digestiv


 
Chaga - de ce merita sa o luati?


Inonotus obliquus, denumita si chaga sau ciuperca de mesteacan, este o ciuperca de copac care a fost folosita in medicina populara de sute de ani. Ciuperca Chaga creste in principal in Siberia si China, unde este aclamata drept asa-numitul rege al plantelor. Uneori o puteti gasi in Polonia, in principal pe trunchiurile de mesteacan.

Proprietatile ingredientelor continute in OstroVit Chaga Extract:


Actiunea profilactica a ciupercilor chaga este cunoscuta de veacuri. Nu uitati ca suplimentul nu poate fi folosit pentru a inlocui o dieta diversificata, iar ducerea unui stil de viata sanatos este necesara daca doriti sa fiti sanatos.


 
EFECTUL PRO-SANATATE AL MUSTARILOR - Substantele active incluse in extractul de ciuperci chaga va pot stimula in mod natural imunitatea, precum si intari si detoxifia organismul.

NUMAR PERMANENT DE POLISACARIDE - Suplimentul alimentar este standardizat pentru 40% de polizaharide. Acest lucru inseamna ca fiecare portie de produs ofera intotdeauna 240 mg din acesti policarbohidrati valorosi.

FORMULA CONVENABILA - Extractul de ciuperci este dedicat tuturor celor care sunt sceptici in privinta suplimentelor in pastile sau capsule. Pentru a utiliza suplimentul alimentar, trebuie doar sa il inghititi impreuna cu apa in timpul mesei.

COMPOZITIE SIMPLA - Inonotus obliquus sub forma de pulbere de la OstroVit nu contine coloranti, agenti antiaglomeranti, conservanti sau orice alti aditivi. Alegand suplimentul nostru, pariati pe un extract pur de ciuperci.



 

PROSPECT CHAGA EXTRACT


Sugestii de utilizare


Luati 1 portie - 600 mg (1 lingura) pe zi cu masa, beti apa. Va rugam sa folositi cupa de masurare inclusa in pachet (1 ml).

Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu folositi produsul ca substitut (inlocuitor) pentru o dieta variata. Recomandate sunt o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu ingerati in cazul in care sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. Nu consumati produsul de catre copii, femei insarcinate sau care alapteaza. A nu se pastra la indemana copiilor.

 

Informatii nutritionale


Ingrediente


Extract de ciuperci Chaga (Inonotus obliquus) standardizat pe 40 % din polizaharide.

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), soia, arahide, alte fructe cu coaja lemnoasa, seminte de susan, cereale care contin gluten, oua, crustacee, peste.


Greutatea neta a produsului: 50 g

Portii per recipient: 83

Dimensiunea portiei: 600 mg


 

Ingrediente active Pe portie


Extract de ciuperci Chaga, din care:  600 mg

- polizaharide (40%) 240 mg

  • Pret 29 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.