Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  NOW Foods Arginine & Ornithine, 500/250 - 100 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:39 ; 22 Apr, 7 vizite)
 

NOW Foods Arginine & Ornithine, 500,250 - 100 Capsule
Beneficii L-Arginina si L-Ornitina
• Ajuta la promovarea ameliorarii optime a ranilor
• Faciliteaza cresterea masei musculare in timp ce limiteaza stocarea grasimilor
• Ajuta la mentinerea nivelului sanatos de colesterol
• Promotor al sanatatii cardiovasculare
Ce este L-Arginina si L-Ornitina?
Acest supliment alimentar are aminoacizi liberi, L-Arginina si L-Ornitina. Aceste capsule sunt mai usor de inghitit si asimilate. Bine tolerate de catre persoanele cele mai alergice. Nu contine lianti, adaosuri sau coloranti.
Arginina este necesara pentru cresterea sintezei proteinelor, care poate, la randul sau, sa creasca replicarea celulara. Prin urmare, arginina poate ajuta persoanele cu numar inadecvat de anumite celule. De exemplu, unele, desi nu toate studiile au constatat ca barbatii cu numar scazut de spermatozoizi au inregistrat o crestere a numarului de spermatozoizi atunci cand au fost suplimentati cu arginina.
Arginina este, de asemenea, un precursor al oxidului nitric, pe care organismul il utilizeaza pentru a mentine vasele de sange dilatate, permitand inimii sa primeasca oxigen adecvat. Cercetatorii au inceput sa utilizeze arginina la persoanele cu angina si insuficienta cardiaca congestiva.
Ce fac L-arginina si L-ornitina?
Ornitina are structura similara cu arginina. Studiile pe animale au sugerat ca L-Ornitina, impreuna cu L-arginina, promoveaza activitatea de construire a muschilor in organism prin cresterea nivelurilor hormonilor de crestere, cum ar fi insulina si hormonul de crestere.
Aminoacidul, arginina, are mai multe roluri in organism, cum ar fi ajutarea la ameliorarea ranilor, ajuta la eliminarea excesului de amoniac din organism, stimularea functiei imunitare si promovarea secretiei mai multor hormoni, insulina si hormon de crestere.
Efectul argininei asupra nivelelor hormonului de crestere are factori de constructie interesati de organism. Intr-un studiu controlat, cand arginina si ornitina (500 mg din fiecare, de doua ori pe zi, de cinci ori pe saptamana) au fost combinate cu antrenamentul cu greutati, o scadere mai mare a grasimii corporale a fost obtinuta dupa doar cinci saptamani, decat atunci cand acelasi exercitiu a fost combinat cu un placebo. 
Prospect L-Arginina si L-Ornitina
Portie: 2 capsule
Portii pe container: 500
Cantitate per capsula
• L-Arginina (clorhidrat de L-arginina) 500 mg
• L-Ornitina (clorhidrat de L-ornitina) 250 mg
Alte ingrediente: faina de orez, stearat de magneziu si gelatina.
Mod administrare: Luati 2 capsule zilnic sau conform recomandarilor unui medic.
Pentru cele mai bune rezultate, luati pe stomacul gol.

  • Pret 109,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.