Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Belle&Bio Echinacea Bio 120 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:42 ; 22 Apr, 6 vizite)
 

Beneficii Echinacea Bio:
- Creste imunitatea natural
- Benefica pe timp de iarna
- Ajuta organismul impotriva racelii
 
Echinacea Bio este un supliment alimentar obtinut din Echinacea, o planta cunoscuta de ani de zile pentru virtutile sale asupra sistemului de aparare al organismului. Este perfect pentru perioada de iarna, de exemplu, atunci cand corpul este obosit, slabit si trebuie sa se ocupe de agresiunile externe. Cel mai bine este sa-l folosesti ca un preventiv, sa sustii corpul in momente dificile ale anului. Aportul regulat maximizeaza efectul echinaceei asupra corpului uman.
 
Beneficiile Echinaceea

Echinacea este o planta originara din America de Nord, capabila sa creasca in soluri destul de temperate, insorite si bogate. Numele sau stiintific este Echinacea purpurea, dar exista si o alta specie, Echinacea angustifolia. Acesta a fost intotdeauna folosit in istorie, in special inainte de sosirea primelor antibiotice pentru a lupta impotriva microorganismelor. Impiedicandu-se de ceva timp, este folosit din nou pentru a face fata microorganismelor din ce in ce mai rezistente la antibiotice.

Aceasta planta poate fi prezentata sub forma de perfuzie, ceai, capsule, decoct, suc sau alte suplimente alimentare. In acest caz, poate fi pus in capsula, tableta sau chiar in gelula, asa cum este cazul in produsul nostru Echinacea Bio.

Este prezentata sub forma de capsule, care contine numai praf de echinacee din agricultura ecologica. Pentru a obtine pulberea de plante, partile aeriene sunt uscate si apoi zdrobite.

Aceasta planta face obiectul a numeroase studii stiintifice pentru a studia toate proprietatile sale asupra corpului uman. Una dintre principalele virtuti ale echinaceei este sa actioneze asupra sistemului de aparare a corpului si astfel sa contribuie la buna functionare a acestuia. Apoi, este posibil sa se obtina Echinacea Bio, perfect adaptata pentru a favoriza apararea naturala a corpului.

Ideal in perioada de iarna sau pentru persoanele care doresc sa sustina sistemul lor imunitar, Echinacea Bio va aduce doza potrivita de echinacee.
 

Prospect Echinaceea Bio

Mod de administrare: Luati 4 capsule pe zi, 2 dimineata si 2 seara.
Un remediu este ideal pentru fiecare schimbare de sezon.
Compozitie:
Capsula de 300 mg - greutate neta de 36 g





Ingrediente


Pentru 4 gelule (mg)






Echinacea purpurea*


840




Capsula vegetala (HPMC)


 




* Ingrediente din agricultura ecologica 

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 49,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.