Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Pure Nutrition USA Power Flex (Acid Hialuronic, Glucozamina, Condroitina) 60 pastile

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:44 ; 22 Apr, 5 vizite)
 

Beneficii importante Power Flex
- Minimizeaza inflamarea articulatiei
- Reduce durerile articulare
- Continut bogat de Glucosamina si Condroitina
- Contribuie la sanatatea oaselor
- Ajuta in caz de artrita si osteoartrita
Ce este Power Flex?
Power Flex este un supliment format dintr-un ansamblu de 6 cele mai bune ingrediente pentru mentinerea sanatatii articulatiilor. Ingredientele utilizate in productia acestui supliment sunt sulfati 100%.
Beneficii Power Flex
Power Flex este o formula noua, eficienta si sigura pentru ameliorarea inflamatiilor articulatiilor.
Toate ingredientele au efect sinergic si contribuie la sanatatea articulatiilor.
Unul dintre ingredientele utilizate in productia acestui supliment este sulfatul de glucozamina. Cea mai frecventa intrebuintare a lui este pentru ameliorarea artritei, in special osteoartrita, si reducerea durerilor articulare.
Sulfatul de condroitin are aceeasi functie ca si sulfatul de glucozamina, acesta este utilizat pentru osteoartrita. De asemenea, reduce simptomele artritei (dureri, inflamatii).
Aceste 2 ingrediente sunt mult mai eficiente daca sunt administrare impreuna.
Alte intrebuintari ale sulfatului de condroitin sunt: pentru boli de inima, scaderea nivelului colesterolului rau si formarea unor oase mai puternice. Daca este utilizat impreuna cu fier poate ajuta in diminuarea anemiei feriprive.
Alt ingredient care se intalneste in compozitia lui Power Flex este metilsulfonilmetan (MSM). MSM este intrebuintat pentru a reduce durerea cronica, inflamatia articulatiilor, osteoporoza, durerile musco-cheletice si crampele musculare. De asemenea, ajuta la recuperarea si ameliorarea rapida a ranilor si taieturilor.
Acidul hialuronic este prezent in mod natural in corpul uman, cel mai mult fiind in articulatii si fluidele din ochi.
El este intrebuintat pentru diferite afectiuni ale articulatiilor, osteoartrita, si interventii chirurgicale la ochi, cataracta.
Acidul Hialuronic este eficient si pentru ameliorarea tulburarilor de piele, precum rani, arsuri, fiind utilizat in creme.
Prospect Power Flex
Mod de administrare: Luati 2 capsule pe zi dupa masa.
Ce contine o portie de Power Flex?
O portie de Power Flex contine: sulfat de Glucozamina 1200 mg, sulfat de Condroitin 800 mg, MSM 300 mg, Boswellin (extract indian guma rasina de tamaie) 300 mg, complexul Bromelaina 100 mg, Acid Hialuronic 100 mg.
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 125 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.