Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  OstroVit Supreme Capsule HMB 750 mg 300 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:50 ; 22 Apr, 10 vizite)
 

Beneficii HMB:
- Reduce catabolismul muscular
- Stimularea cresterii musculare
- Ajuta la arderea grasimilor
- Reduce oboseala
- Intareste sistemul imunitar
- Ajuta la cresterea fortei
OstroVit Supreme Capsules HMB 750 este preparatul modern de cea mai inalta calitate, constand dintr-o singura substanta inclusa in capsule din linia Supreme Capsules. Capsule Supreme - compozitie minima si cele mai mari portiuni ale unui aminoacid dat. Produse create avand in vedere cele mai bune ingrediente.
OstroVit HMB 750 - beta-hidroxi beta-metil butirat
HMB este un compus chimic organic din grupul hidroxi acizilor (contin cel putin o grupare hidroxil si o grupare carboxil in structura lor moleculara). Este unul dintre metabolitii leucinei (unul dintre aminoacizii exogeni necesari pentru buna functionare a corpului nostru). Surse stiintifice spun ca beta-hidroxi beta-metilbutiratul joaca un rol important in corpul nostru, care este reglarea descompunerii proteinelor. De aceea, HMB este in fruntea suplimentelor cu proprietati anti-catabolice.
Proprietati OstroVit HMB 750
HMB este un supliment cunoscut de multi sportivi si oameni asociati cu industria culturismului si fitnessului inca din anii '90! „Se crede ca este un compus care va ajuta persoanele care doresc sa isi mareasca masa musculara slaba, sa reduca grasimile inutile, in timp ce actiunea ergogenica (cresterea capacitatii de exercitiu) a acestui produs.
Efect anticatabolic excelent dovedit (inhiba defalcarea nedorita a tesutului muscular)
Studiile confirma sinteza crescuta a proteinelor, adica proprietatile anabolice la persoanele care suplimenteaza HMB
Proprietatile anabolice ale HMB au un efect pozitiv asupra puterii
Ideal pentru persoanele care doresc sa obtina o silueta subtire - promoveaza lipoliza in perioadele de reducere a grasimilor. Actiunea ergogenica va permite sesiuni mai grele si mai lungi de activitate fizica.
Prospect HMB:
Mod de administrare: Luati o portie de 3 ori pe zi (dupa trezire, inainte si dupa antrenament).
1 portie: 1 capsula.




Ingrediente


1 capsule (1 portie)


3 capsule (3 portii)




Beta-hydroxy beta-methylbutyrate calcium


750 mg


2250 mg




- din care HMB


652.6 mg


1957.5 mg




ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 89,99 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.