Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Foligain Minoxidil 5% - Regenerarea parului pentru barbati, 3 luni

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:04 ; 01 Apr, 10 vizite)
 

FOLIGAIN MINOXIDIL 5% HAIR REGROWTH TREATMENT For Men 3 Month Supply
FOLIGAIN MINOXIDIL 5% Tratament pentru regenerarea parului pentru barbati, 3 luni tratament
Solutie potentiala si ultrapura 5% Minoxidil, Tratament regenerare par cu rezultate clinic dovedite, recomandat pentru barbati
 
• Dovedit clinic pentru a ajuta parul sa creasca din nou
• FDA aprobat
• Reactiveaza foliculii pilosi pentru a stimula regenerarea
• Comparati cu Rogaine® pentru barbati (Ingredient activ suplimentar *)
• Sticlute 3 x 60 ml total (aproximativ 3 luni de utilizare)
 
FOLIGAIN® 5% MINOXIDIL SOLUȚIE TOPICA pentru regenerarea parului
Exista produse de regenerare a parului si apoi exista solutia FOLIGAIN® 5% MINOXIDIL TOPICAL, cea mai recenta descoperire a tehnologiei de regenerare a parului!
FOLIGAIN® 5% MINOXIDIL SOLUȚIE TOPICAL utilizeaza materialele de cea mai inalta puritate pentru cercetare, ceea ce se traduce in cea mai eficienta pierdere a parului si tratamentul de regenerare de pe piata astazi.
Cu un total de trei sticlute (aproximativ 3 luni de aprovizionare), FOLIGAIN® 5% MINOXIDIL TOPICAL SOLUTION este dovedit stiintific ca opreste pierderea parului si promoveaza regenerarea parului pe zona scalpului la barbati, in doar cateva luni de utilizare.
FOLIGAIN pentru barbati este pentru barbatii care au o inrautatire generala a parului pe partea superioara a scalpului (numai pe varf, dupa cum se arata mai jos). Nu este destinat pentru chelie frontala sau pentru o linie de par care se retrage. FOLIGAIN pentru barbati sa dovedit a regenera parul la barbati cu urmatoarele grade de subtiere a parului sau a caderii parului:
 
Ce este Minoxidil?
Minoxidil a fost initial creat ca un medicament pentru tensiunea arteriala, dar pacientii au inceput sa observe cum le cresc mai mult par! Cu o schimbare de directie, medicii au inceput sa prescrie minoxidilul ca supliment de pierdere a parului care promoveaza un cap plin de par, complet si sanatos.
Tratamentele pentru par cu minoxidil sunt disponibile in 5% sau 2% solutii topice de propilen glicol. Propilen glicolul asigura faptul ca minoxidilul aplicat este imprastiat in mod uniform pe toata suprafata scalpului si absorbit eficient prin piele.
 
Cum functioneaza FOLIGAIN® MINOXIDIL 2%?
SOLUȚIA FOLIGAIN® 5% MINOXIDIL stimuleaza zona scalpului - in special foliculii de par moi - care exercita o crestere maxima a parului pe coroana capului pentru barbati si femei. Modul exact in care FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% TRATAMENT PENTRU REGENERAREA PARULUI PENTRU BARBATI stimuleaza foliculii de par nu este cunoscut, dar se sugereaza ca solutia imbunatateste circulatia sangelui in zona scalpului.
Regenerarea parului: FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% TRATAMENT PENTRU REGENERAREA PARULUI PENTRU BARBATI stimuleaza zona scalpului - in special foliculii de par moi - care exercita o crestere maxima a parului pe coroana capului.
Spune STOP caderii parului si subtierii: Folosind 5% minoxidil, FOLIGAIN imbunatateste fluxul de sange spre zona scalpului, stimuland efectiv foliculii de par moi pentru a ajuta la incetinirea / stoparea subtierea parului la barbati.
 
Ce studii stiintifice dau dovada pentru a-si sustine eficacitatea?
Dermatologii au efectuat un studiu observator de 1 an la 984 de barbati cu pierderea parului la barbati. Studiul a evaluat eficacitatea unei solutii topice de 5% minoxidil in stoparea pierderii parului si stimularea cresterii parului. Pe parcursul perioadei de 1 an a studiului, pacientii au aplicat 1 mililitru (1 ml) de solutie de 5% minoxidil de doua ori pe zi pentru zonele cu par scazut ale scalpului.
 



Prospect
Mod intrebuintare:  Impartiti parul si aplicati 1 ml de doua ori pe zi direct pe scalp in zona de subtiere / pierdere a parului.
Raspanditi uniform solutia pe zona de par.
Daca utilizati degetele, spalati-le imediat cu apa si sapun.
Utilizarea mai multor produse sau utilizarea lor mai des nu va imbunatati rezultatele.
Utilizarea continua este necesara pentru a pastra si a creste parul dvs., sau pierderea parului va incepe din nou.
Ingredient activ:
• Minoxidil 5% greutate / volum
Ingrediente inactive: Alcool, propilen glicol, apa purificata.
Avertismente: numai pentru uz extern.
inflamabil; tineti departe de foc sau flacara.
 
Nu utilizati daca:
• Cantitatea de caderea parului este diferita de cea indicata pe partea laterala a acestei cutii, sau daca pierderea parului se afla doar pe partea din fata a scalpului. Solutia locala de 5% nu este destinata chelarii frontale sau unei linii de par care se retrage.
• Nu aveti istoric familial de cadere a parului.
• Pierderea parului este brusca si / sau neregulata.
• Nu stiti motivul pentru caderea parului.
• Sunteti sub 18 ani. Nu utilizati pe bebelusi sau copiii.
• Scalpul este rosu, inflamat, infectat, iritat sau dureros.
• Utilizati alte medicamente pe scalp.
Adresati-va unui medic inainte de utilizare daca aveti boli de inima.

  • Pret 159,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.