Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Bronzage - Capsule pentru bronzare 120 Capsule, Belle&Bio

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:39 ; 08 Apr, 10 vizite)
 

 Bronzage - Capsule pentru bronzare beneficii
- contine 7 ingrediente active sinergice pentru bronzare naturala, sanatoasa, rapida si bronz intens, de lunga durata
- stimuleaza si accelereaza pigmentarea naturala a pielii
- activeaza, intensifica si fixeaza bronzul natural
- sustine si protejeaza frumusetea naturala a pielii
- are proprietati antioxidante
Bronzage, Bronzare de la Belle&Bio, denumit popular si capsula autobronzanta sau simplu, capsule pentru bronzare, este un supliment alimentar natural de top, fabricat in Franta, dupa o formula unica ce combina actiunea a 7 ingrediente active printre care rocou, sucul de morcovi, extractul de haematococcus pluvialis si beta-caroten natural, care lucreaza in sinergie pentru o pigmentare, bronzare naturala, sanatoasa, rapida si un bronz intens, de lunga durata.
Roucou numit si arborele de ruj datorita florilor sale roz si a fructelor rosii este un arbust peren, care creste in regiunile tropicale din America de Sud. Acesta este utilizat de secole in tratamentele de infrumusetare naturale. Roucou este o una dintre cele mai bune surse de carotenoizilor, proprietatile sale au fost initial exploatate de bastinasi care il foloseau  ca pigment pentru picturile pe piele. Ulterior, acesta a devenit baza pentru cele mai apreciate si cautate produse naturale de infrumusetare si ingrijire a pielii.
Sucul de morcovi este recunoscut pentru continutul ridicat de beta-caroten natural si vitamina A. Ambele, ingrediente cheie pentru un bronz natural, frumos, uniform si o piele ingrijita, sanatoasa. In plus, in compozitia suplimentului Belle&Bio Bronzage se regaseste si beta-carotenul in forma naturala.  Pe langa atributele sale incontestabile in pigmentarea naturala, frumoasa a pielii, betacarotenul are proprietati antioxidante, protejeaza pielea expusa la soare si mentine sanatatea, bronzul si frumusetea pielii.
Extractul de haematococcus pluvialis are importante proprietati antioxidante fiind utilizat cu succes in produsele cosmetice si de ingrijire datorita abilitati de a proteja pielea de efectele nocive  din mediul inconjurator- vand, raze solare etc.
Astfel,  Belle&Bio Bronzage ( capsule de bronzare sau capsule autobronzante) devine solutia ideala pentru a obtine culoarea dorita pentru piele, un bronz sanatos, natural, intens si rezistent protejandu-ne totodata de radiatiile solare.
Prospect Belle&Bio Bronzage (capsule de bronzare sau capsule autobronzante)
Mod administrare: Luati 4 capsule pe zi, distribuite pe tot parcursul zilei.
O cura de 1 luna este ideala inaintea primelor expuneri, reinnoibila.
Nu dispenseaza protectia adecvata.
Compozitie: 



Ingrediente
Pentru 4 capsule (mg)
Activ pentru4 capsule (mg)
% VNR pentru 4 capsule




Urucum - Annatto - Bixa orellana L.

400 mg









Capsula gelatina bovine











Pulbere de suc de morcovi 2% polipfenoli - Dauxus carota L.

200 mg


Polifenoli : 4 mg






Vitamina C 98,8% - Acid L-ascorbic

97.16 mg


Vitamina C : 80 mg


100%



Extract d'haematoccus pluvialis 3,5% astaxantina

80 mg


Astaxantina : 2,8 mg






Beta-caroten natural 10%

43.08 mg


4.3mg beta-caroten 718.4 mcg


89%



Vitamina E 33,6% - DL-alpha tocopheryl acetate

42.84 mg


Vitamina E : 12 mg


100%



Antiagglomerant : Sels de magnesium d'acides gras











Sulfat de Cupru 25,4%

3.92 mg


Cupru : 1 mg


100%




 Bronzage - Capsule pentru bronzare contraindicatii: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 59,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.